Golf 7 Klima açınca gelen garip sesler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedan' da durum böyle maalesef, nasıl kullanıldığıda az çok tahmin edilebiliyor diye düşünüyorum:(
Gönlüm 2.0 tdi business lara çok gidiyor. Ancak sanırım Türkiye’deki 2.0 business ların %90 ı ya devletin ya da kiralama şirketlerindeki üst düzey insanlara kiralanmış zamanında. Hep şirket veya kurumlar almış sadece o araçları. Yani tek ve ilk sahibinden o araca ulaşmak neredeyse imkansız.

Gerçi 2.0 dizel motor ve yağlı tip şanzımanla kolay kolay bir şey olmaz o motora ama bizim insanımız sağolsun aracın canını alarak binmiştir ondan uzak duruyorum. Yoksa 1.6 tdi parasına satılıyor o araçlar. Bakım maliyeti de 1.6 tdi ile birebir aynı neredeyse. Daha sorunsuz şanzıman ile de tercih edilebilecek kombinasyon.

Bizim memlekette (Gaziantep) galerici tanıdığım var. 1 tane siyah 8.5 kasa passat var. Nereden baksanız 1.5 2 yıldır sürekli ilanda ama bir fiyatı var neredeyse sıfır passat parasına.

Dedim golfü vereyim passatı bana piyasasındaki fiyattan ver alayım. Dedi ki abi vereyim de o araç şu anda satılık değil dedi.

Oğlum sen galericisin ve aracın ilanda daha ne olsun satılması için dedim.

O aracı bir arkadaşım satın alıyor benden sonra geri bana satıyor sonra diğer arkadaşım alıyor 1 ay biniyor geri bana satıyor dedi. Senin gibi temiz araç arayan adama gelmez yaptı.

Dediğiniz gibi o araçların gördüğü şöför sayısını şehirlerarası perona çalışan otobüsler görmüyordur.
Böyle bir şey mi var ya. Ben ilk defa duyuyorum. Bütün variantlar mi öyle

Variant çok hoşuma gidiyor ama ne zamandır sedan araç istiyordum bıktım hb lerden yağmurda araba sürüyorum tüm kir pislik arkasına toplanıyor :D

Özellikle siyah sedanların kullanıcı kitlesi malum... bende çekiniyorum doğrusu. arabadan önce sahibini incelemek lazım :D

Geri