bu keyless calısma anteni. sensor degilFren gayet iyi yapıyor. Bu arada arka tampon arkasındaki algılayıcılar.
bu keyless calısma anteni. sensor degilFren gayet iyi yapıyor. Bu arada arka tampon arkasındaki algılayıcılar.
Beton mikseri çarptı. Tampon boyandı. Bagaj Maslak Göçük Düzeltme Osman ustada yapıldı.@calik sorun mu var hocam tamponu söktürmüşsün
çok geçmiş olsun.Beton mikseri çarptı. Tampon boyandı. Bagaj Maslak Göçük Düzeltme Osman ustada yapıldı.
İşlemler Kasko dan Uzay Oto da yapıldı.
Bizim impression pakette de var mı bu?Fren gayet iyi yapıyor. Bu arada arka tampon arkasındaki algılayıcılar.
Şanzımanla hiçbir alakası yok. Sistem senin yerine frene basıyor, sen sert şekilde frene bassan aynı şey olacak zatenÇarpışma önleme sistemi hocam normal çalışıyor. Bugün park yaparken biraz hızlı geri geldim freni çok sert vuruyor ama kesinlikle çalışıyor. Araç yere yapışıyor tabiri caizseGüzel özellik. Ani hareketlerde frene az da olsa basmadığınızı algıladığı anda yapıştırıyor.
Şanzımana, fren sistemine zararı var mı acaba ben onu merak ediyorum.
Bizim arabada tuş yokşehir içinde şerit takip ve çarpışma önleyiciyi biner binmez kapatan benim sanırım.
Çarpışma önleyiciyi kapatınca ekranda sarı ünlem lambası sinir bozsa da yine de kapatıyorum. Ankara kendini şoför sanan insanlarla dolu. Düz yolda frene basma hastası herkes.
Vag grubunda kapanıyor tek tuşla ancak psa grubunda öyle değil. Emniyet kemerini takmadan sürmek lazım çarpışma önleyicinin çalışmaması için.