Golf 8,5 ani frenleme

@calik sorun mu var hocam tamponu söktürmüşsün

@calik sorun mu var hocam tamponu söktürmüşsün
Beton mikseri çarptı. Tampon boyandı. Bagaj Maslak Göçük Düzeltme Osman ustada yapıldı.

İşlemler Kasko dan Uzay Oto da yapıldı.

Ekli dosyalar

• IMG_5197.jpeg
    IMG_5197.jpeg
    184.8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_5198.jpeg
    IMG_5198.jpeg
    181.4 KB · Görüntüleme: 20
Fren gayet iyi yapıyor. Bu arada arka tampon arkasındaki algılayıcılar.
Bizim impression pakette de var mı bu?

@omer sen bu konuya bir şeyler yazmıştın daha önce bi daha yazabilir misin unuttum, bulamadım da yazdığını

Düzenleme: şimdi gördüm aldım cevabımı sağol

Dün benim araçta da gereksiz bi fren yaptı. Anayoldan sokağa girdim biraz yokuşluydu. Gaza dokunduğum gibi kaza uyarısı verip sert fren yaptı. Sanırım asfaltı görüp frenledi. Birkaç defa daha yaşadım böyle gereksiz bi dozajlaması falan olsa keşke

şehir içinde şerit takip ve çarpışma önleyiciyi biner binmez kapatan benim sanırım.

Çarpışma önleyiciyi kapatınca ekranda sarı ünlem lambası sinir bozsa da yine de kapatıyorum. Ankara kendini şoför sanan insanlarla dolu. Düz yolda frene basma hastası herkes.

Vag grubunda kapanıyor tek tuşla ancak psa grubunda öyle değil. Emniyet kemerini takmadan sürmek lazım çarpışma önleyicinin çalışmaması için.

Çarpışma önleme sistemi hocam normal çalışıyor. Bugün park yaparken biraz hızlı geri geldim freni çok sert vuruyor ama kesinlikle çalışıyor. Araç yere yapışıyor tabiri caizse :) Güzel özellik. Ani hareketlerde frene az da olsa basmadığınızı algıladığı anda yapıştırıyor.

Şanzımana, fren sistemine zararı var mı acaba ben onu merak ediyorum.

Çarpışma önleme sistemi hocam normal çalışıyor. Bugün park yaparken biraz hızlı geri geldim freni çok sert vuruyor ama kesinlikle çalışıyor. Araç yere yapışıyor tabiri caizse :) Güzel özellik. Ani hareketlerde frene az da olsa basmadığınızı algıladığı anda yapıştırıyor.

Şanzımana, fren sistemine zararı var mı acaba ben onu merak ediyorum.
Şanzımanla hiçbir alakası yok. Sistem senin yerine frene basıyor, sen sert şekilde frene bassan aynı şey olacak zaten:)
şehir içinde şerit takip ve çarpışma önleyiciyi biner binmez kapatan benim sanırım.

Çarpışma önleyiciyi kapatınca ekranda sarı ünlem lambası sinir bozsa da yine de kapatıyorum. Ankara kendini şoför sanan insanlarla dolu. Düz yolda frene basma hastası herkes.

Vag grubunda kapanıyor tek tuşla ancak psa grubunda öyle değil. Emniyet kemerini takmadan sürmek lazım çarpışma önleyicinin çalışmaması için.
Bizim arabada tuş yok😃 4 lü tuşunun orda asistan kısayolu var ona basıyorsun sonra listeye geliyorsun da ordan kapata basıyorsun emin misin diye soruyor da ohooo

Ben kapatmıyorum, nerde ne olacağı belli olmaz. İnsanız dalarız sonuçta:) Belli olmaz bu işler

Geri