Güzel ve farklı olmuş R tampon dışarıdakiler gibi klasikleşmiş görüntü yok.
Hayırlı olsun içinize sindiyse ne ala.
Güzel ve farklı olmuş R tampon dışarıdakiler gibi klasikleşmiş görüntü yok.
Ama acilinden sadece önlere de dahi olsa bir j veya u led işini çözmenizi öneririm. Çok daha şık ve oturaklı duracaktır.
Bizim golf comfortline farları ve ford focus 3.5 kasa farları yaşıtlarına göre c segmentleri içinde tasarımı en kötü araçlar kesinlikle...
Jant gerekli gerçekten. MSW-85 veya biraz garip olacak Volk TE37 almayı düşünüyorum.Hayırlı olsun içinize sindiyse ne ala.
Far, stop ve jant lazım artık size.
Masraf kapısı bitmeyecek.
Piano black detayların olduğu diğer body kitlere gözüm alıştığından mı nedir, ilk bakınca biraz çiğ hissettirdi sadece.
Hocam evet görünüş de önemli ancak çakma replika ama kaliteli olan J far golf ile akşam yolculuğu çok daha keyifli hale geliyor.Eğer çıkma orjinal led far bulamazsam değiştirmeyeceğim muhtemelen.
Halojen hali nedense çok daha hoşuma gidiyor. Gündüz farları özellikle…. Herhalde halojen golf 7 seven bi ben kaldım dünyada![]()
Kalitelilerini nasıl ayırt edebiliriz. Belirli bir markası var mıdır acabaHocam evet görünüş de önemli ancak çakma replika ama kaliteli olan J far golf ile akşam yolculuğu çok daha keyifli hale geliyor.
Orijinal bulursanız tadından yenmez.
Tamamen kullanıcı tecrübesi hocam. Başka yolu yok. Hem farın kalitesi hem de aldığınız esnafın kalitesi aynı anda önemlidir.Kalitelilerini nasıl ayırt edebiliriz. Belirli bir markası var mıdır acaba