Golf 7 araca R dönüşüm.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merttr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merttr

Yeni Üye
İsim
Mert
Araç
Golf MK7 1.6 TDi BlueMotion
Aracım 2014 model. Gönlüm 7R dönüşüm yapmaktan yanaydı ama maalesef bulamıyorum. 7.5R ön tampon ile başlamayı düşünüyorum.
Tamponu internetten 2 3 siteden bulabildim.
Bir tanesinin dükkanı yaşadığım yerde.

Daha önce alıp memnun kalan veya memnun olmayan var mı. Veya aralarında kalite farkı olur mu.

Tamponu kendim değiştireceğim muhtemelen. Dikkat etmem gereken herhangi bir öneriniz varsa çok sevinirim.

Cirakdizaynda boyatma imkanı da var. Direkt boyalı olarak elime gelecek.
Diğerinde de dükkandan alıp kendim boyatacağım.

Önerilerinizi bekliyorum

Aracım 2014 model. Gönlüm 7R dönüşüm yapmaktan yanaydı ama maalesef bulamıyorum. 7.5R ön tampon ile başlamayı düşünüyorum.
Tamponu internetten 2 3 siteden bulabildim.
Bir tanesinin dükkanı yaşadığım yerde.

Daha önce alıp memnun kalan veya memnun olmayan var mı. Veya aralarında kalite farkı olur mu.

Tamponu kendim değiştireceğim muhtemelen. Dikkat etmem gereken herhangi bir öneriniz varsa çok sevinirim.

Cirakdizaynda boyatma imkanı da var. Direkt boyalı olarak elime gelecek.
Diğerinde de dükkandan alıp kendim boyatacağım.

Önerilerinizi bekliyorum
SAKIN SAKIN SAKIN DÖNÜŞÜM FİRMALARINDAN UZAKTAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.

ÜRÜNLER AŞIRI KALİTESİZ VE PARÇALARI KENDİLERİ SATMIYORU BAŞKA YERLERDEN GÖNDERTİYORLAR.

Zamanında YAGIZVAG firmasından tampon seti, far ve stop aldım. (boyasız)
Anlaşmalı kargo dediler anlaşmasız geldi
farlar gelmedi
stoplardan birini yan kısmı kırık çıktı
tampon alt ızgarası kırık geldi ve ızgaranın kırık çıktığını ispatlayana kadar göbeğim çatladı. 1 haftada 20 kez arayınca 10. günde alt ızgarayı gönderdiler ve yine kargo parası ödedim.
yan marşpiyellerin montaj vida ve segmanları çıkmadı.
farlar ilk siparişten 1 hafta sonra ÇIRAKDİZAYN'dan gönderildi. nedeni sordum cevap yok ve ledler kalitesiz.

o kadar araştırmama ve boya konusunda hassas olduğum için kendi kaportacıma boyatmama rağmen böyle aksilikler oldu. bu tarz yerlerde boyayı kaliteli beklemeyin benden söylemesi...

SAKIN SAKIN SAKIN DÖNÜŞÜM FİRMALARINDAN UZAKTAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.

ÜRÜNLER AŞIRI KALİTESİZ VE PARÇALARI KENDİLERİ SATMIYORU BAŞKA YERLERDEN GÖNDERTİYORLAR.

Zamanında YAGIZVAG firmasından tampon seti, far ve stop aldım. (boyasız)
Anlaşmalı kargo dediler anlaşmasız geldi
farlar gelmedi
stoplardan birini yan kısmı kırık çıktı
tampon alt ızgarası kırık geldi ve ızgaranın kırık çıktığını ispatlayana kadar göbeğim çatladı. 1 haftada 20 kez arayınca 10. günde alt ızgarayı gönderdiler ve yine kargo parası ödedim.
yan marşpiyellerin montaj vida ve segmanları çıkmadı.
farlar ilk siparişten 1 hafta sonra ÇIRAKDİZAYN'dan gönderildi. nedeni sordum cevap yok ve ledler kalitesiz.

o kadar araştırmama ve boya konusunda hassas olduğum için kendi kaportacıma boyatmama rağmen böyle aksilikler oldu. bu tarz yerlerde boyayı kaliteli beklemeyin benden söylemesi...
Gerçekten kötü bir deneyim olmuş. Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Set halinde olanlar işimi görmez zaten, şuanlık sadece ön tampon değiştirmek niyetindeyim. Peki başka nereden bulabiliriz. Çıkma parçalara da pek rastlamadım araştırdığım kadarıyla.

Geri