Golf 8.5 sfd2 li cihazlarda gizli özellik denemeleri

teşekkür ederim. obd eleven bakıyorum obdeleven3 ultimate almayı planlıyorum 1yıllık plan dahil 14k ya geliyor distribütor firmadan alınırsa sizin düşüncenizi merak ettim dogrusu
ultimate daha çok obd nin uygulamasında hazır olarak bulunan tek tıklamayla çalışan uygulamalar için 1 yıllık sonsuz kredi için lazım. kodları kendiniz bulup manuel kodlama yapacaksanız pro plan yeterli. ben vw grubu araçlardan başka bir araca geçmiş arkadaşın ömür boyu pro lisanslı eski cihazını almıştım. cihazı kullanmıyorum yenisini aldım. lisans ömür boyu olarak bende kalmış oldu. yeni cihazımla lisansı kullanabiliyorum. ömür boyu pro lisansını satan çıkarsa kaçırma daha uyguna gelir.

ultimate yerine pro lisans yeterli olur yani . peki arayüz kullanımı nasıl ? şimdi biraz alışmışlık var vcds den o sebeple sordum.

ultimate yerine pro lisans yeterli olur yani . peki arayüz kullanımı nasıl ? şimdi biraz alışmışlık var vcds den o sebeple sordum.
pro lisansın varken ihtiyacın olan birkaç tane tek tık uygulama olursa onlar için de kredi satın alırsın. Cep telefonunda bağlanıyorsun. arayüz bağlantısı ve adaptasyon menüsüne giriş için örnek birkaç ekran.
Yine de ikisi arasındaki farkı forumdaki üstadlardan sormak lazım. ben çok yolun başındayım. sfd2 li aracımda bazen tıkandığımda yapay zeka vcd veya vcp ile flashlı dosya atmak lazım vb. şeyler diyor. Anlamadığım şeyler. Zaten aracımın garantisini etkileyebilecek enable-disable harici işlem yapmak istemediğim için benim ilgimi çekmiyor şimdilik.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.34 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.34 (1).jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.34.jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.34.jpeg
    43.9 KB · Görüntüleme: 20
  • WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.33 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.33 (2).jpeg
    96.9 KB · Görüntüleme: 20
  • WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.33.jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.33.jpeg
    47.7 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.33 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-31 at 18.54.33 (1).jpeg
    59.8 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
pro lisansın varken ihtiyacın olan birkaç tane tek tık uygulama olursa onlar için de kredi satın alırsın. Cep telefonunda bağlanıyorsun. arayüz bağlantısı ve adaptasyon menüsüne giriş için örnek birkaç ekran.
Yine de ikisi arasındaki farkı forumdaki üstadlardan sormak lazım. ben çok yolun başındayım. sfd2 li aracımda bazen tıkandığımda yapay zeka vcd veya vcp ile flashlı dosya atmak lazım vb. şeyler diyor. Anlamadığım şeyler. Zaten aracımın garantisini etkileyebilecek enable-disable harici işlem yapmak istemediğim için benim ilgimi çekmiyor şimdilik.
görünüm olarak kullanışlı bir arayüze sahip gibi duruyor. satıcılardan birisi ile konustum bugun 14k fiyatı var ve sizin dediğiniz gibi ömürboyu lisans diye bir durum yokmuş. cihaza 1yıllık 2 yıllık yada 3 yıllık şeklinde planlar alınabiliyormuş. plan bittiği zaman lisans süreside haliyle bitmiş oluyor ücretsiz sürüme düşüyormuş sistem ücretsiz şekilde de her yapmak istediğin kodlama vs için kredi almak gerekiyormuş. ayrıca kullanılan krediler sabit değilmiş ortalama olarak 20 kredi şeklinde dedi. fakat yapılan işleme göre 20 50 100 200 kredi de olabiliyormuş. aklıma takılan tek durum şu oldu 14k ödüyorsun birde 200tl kargo bedelini alıcıdan tahsil ediyorlar. ilginç geldi bana. başka bir yerde 13.500 e buldum kargo ücretsiz ve vade farksız 3 taksit :)

ultimate daha çok obd nin uygulamasında hazır olarak bulunan tek tıklamayla çalışan uygulamalar için 1 yıllık sonsuz kredi için lazım. kodları kendiniz bulup manuel kodlama yapacaksanız pro plan yeterli. ben vw grubu araçlardan başka bir araca geçmiş arkadaşın ömür boyu pro lisanslı eski cihazını almıştım. cihazı kullanmıyorum yenisini aldım. lisans ömür boyu olarak bende kalmış oldu. yeni cihazımla lisansı kullanabiliyorum. ömür boyu pro lisansını satan çıkarsa kaçırma daha uyguna gelir.
Obdelevenlarda hep 1 yıl lisans görüyorum da ömür boyu lisans olayı önceden olan bir şey miydi

Kendi sitesine bakılınca max kaç yıllık olduğu yazıyor inceleyin isterseniz… en azından genel bilgi sahibi olunabilir…

IMG_4711.jpeg

Obdelevenlarda hep 1 yıl lisans görüyorum da ömür boyu lisans olayı önceden olan bir şey miydi

bugun bende sordum ömür boyu lisans diye birşey yok dedi . yıllık şeklinde oluyormuş

Ömürlük plan çok eskiden vardı ve VAG araçlara özeldi. Henüz daha Obdeleven 'lar Vcds den daha meşhur hale gelmeden önce. Sonradan müşteri çoğalınca bu olayı bitirdiler doğal olarak.

Tavsiye veren arkadaş bu nedenle ikinci elde eski lisans bulma tavsiyesi yapmış olmalı.

Ömürlük plan çok eskiden vardı ve VAG araçlara özeldi. Henüz daha Obdeleven 'lar Vcds den daha meşhur hale gelmeden önce. Sonradan müşteri çoğalınca bu olayı bitirdiler doğal olarak.

Tavsiye veren arkadaş bu nedenle ikinci elde eski lisans bulma tavsiyesi yapmış olmalı.
aynen vw grubunu bırakan elinde eski süresiz pro lisansı olan biri denk gelirse diye söylemiştim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260601_103028_OBDeleven.jpg
    Screenshot_20260601_103028_OBDeleven.jpg
    56.1 KB · Görüntüleme: 19
Kadran Ortasına Logo Ekleme:
  • Modül: 17 - Dashboard-> Adaptation
  • Logo yazan menüyü seç
  • Varsayılan olarak gelen kein_logo yerine
    • Logo_1
    • Logo_2:
    • Logo_4
    • Logo_5
    • Golf R / R-Line Logosu; GTI, GTD Logoları olması gerekiyor.
    • Veya logo_1 den logo_31 e kadar diğer logo seçeneklerini denenebilir 5 den sonra 1-2 tane denedim boş geldi.
denedim %100 çalışıyor. Serviste sorun çıkmaması için göze batan şeyleri aracımda kalıcı olarak bırakmıyorum.
İmpression da oluyor mu

Geri