Biraz Gülelim :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2 gün önce pozantıdaki trafiği gördükten sonra corolla tercihini direkt silerdim.

Seat i seçsek mecbur yakıt alacağız benzinlik çıkışında enselerler bizi.

Sanırım e36 yı seçerdim kabak lastik sorun değil. Benim corolladaki sava lastik ile şu fotoğrafın üstüne 5 bin km daha yol yaptım giderdik tatlı tatlı. Lastiksiz araba kullanmaya alışkınım 😅😅
2 gün önce pozantıdaki trafiği gördükten sonra corolla tercihini direkt silerdim.

Seat i seçsek mecbur yakıt alacağız benzinlik çıkışında enselerler bizi.

Sanırım e36 yı seçerdim kabak lastik sorun değil. Benim corolladaki sava lastik ile şu fotoğrafın üstüne 5 bin km daha yol yaptım giderdik tatlı tatlı. Lastiksiz araba kullanmaya alışkınım 😅😅

Bu lastiklere artık hava değil, Fatiha basılıyor.
Bunun yol tutuşu yok yolu nasıl ikna edip gidiyorsun :)

Bu lastiklere artık hava değil, Fatiha basılıyor.
Bunun yol tutuşu yok yolu nasıl ikna edip gidiyorsun :)
Toyota farkı mı desek ona hocam :)

Hiçbir fark hissetmedim aslında taa ki bridgestone turanza ile değiştirene kadar, bundan önce hem yol sesi açısından hem de yol tutuş açısından farkı o zaman hissettim.

Sava uzun ömürlülük açısından harika bir lastik tavsiye edilir. 👍🏻

Toyota farkı mı desek ona hocam :)

Hiçbir fark hissetmedim aslında taa ki bridgestone turanza ile değiştirene kadar, bundan önce hem yol sesi açısından hem de yol tutuş açısından farkı o zaman hissettim.

Sava uzun ömürlülük açısından harika bir lastik tavsiye edilir. 👍🏻

Ben olsam direkt Sava'ya mail atarım.
Sizin lastik hala yaşıyor, Guinness'e başvurabiliriz diye. Belki ödül niyetine 4 tane yeni lastik yollarlar.
Fabrikada böyle bir test yapılmamıştır.
Bunu gören çivi bile "Ben bu vebale girmem." der.

Ben olsam direkt Sava'ya mail atarım.
Sizin lastik hala yaşıyor, Guinness'e başvurabiliriz diye. Belki ödül niyetine 4 tane yeni lastik yollarlar.
Fabrikada böyle bir test yapılmamıştır.
Bunu gören çivi bile "Ben bu vebale girmem." der.
😂😂😂

Benim 2. Sava lastik takımım abi bu.

Bundan önce İnsigniada araç 110 binde iken o zaman ucuz diye babam almış işte kafasına göre. Aracı 242 binde sattım. Yaklaşık 40 bin kmsi kış lastiği diye hesaplasak 90 bin kmyi devirmiştim. Alıcı arkadaş ekspertiz yaptırırken lastikler orta şeker durumdaydı.

Tabii ucuzluğun ve uzun ömürlülüğün dışında dezavantajları mevcuttu. Çok yol sesi alıyordu insignia jantı 18 inç ve corollada yalıtım zayıf olunca bazen kafa ütülüyordu.

Geri