Biraz Gülelim :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@gkhnclk @Brk34

Fenerdeki Aziz ve Aykut kombinasyonu ve ek olarak mourinhonun real Madrid’de olması tamamen 2012-2013 yıllarına ışınlıyor insanı. 😅

O yıllar için; Golf 7 yi televizyonda 2012 deki ilk reklamını gördüğüm dönem aklıma geldi. O aracın büyüsü çok ayrıydı. Tv de her reklamı çıktığınızda gözümü kırpmadan izlerdim.

@gkhnclk @Brk34

Fenerdeki Aziz ve Aykut kombinasyonu ve ek olarak mourinhonun real Madrid’de olması tamamen 2012-2013 yıllarına ışınlıyor insanı. 😅

O yıllar için; Golf 7 yi televizyonda 2012 deki ilk reklamını gördüğüm dönem aklıma geldi. O aracın büyüsü çok ayrıydı. Tv de her reklamı çıktığınızda gözümü kırpmadan izlerdim.
Das auto zamanları :)

Güzeldi, ama hayalini bile kurmazdım. Hanım da bı gün alırız belki ne biliyon, hayal et derdi. Ben de 2004 palioyu zor bela almışım, borç harç ile. O da tutmayan bı versiyonu olduğu için daha ucuzdu yani. Bunu zor aldık o bize düşer mi dedim.

Sonrası malum:) Eyt muhabbeti olmasa yine alamazdik o ayrı mevzu da caktirmayin :D Hayat sürprizlerle dolu

Güzeldi, ama hayalini bile kurmazdım. Hanım da bı gün alırız belki ne biliyon, hayal et derdi. Ben de 2004 palioyu zor bela almışım, borç harç ile. O da tutmayan bı versiyonu olduğu için daha ucuzdu yani. Bunu zor aldık o bize düşer mi dedim.

Sonrası malum:) Eyt muhabbeti olmasa yine alamazdik o ayrı mevzu da caktirmayin :D Hayat sürprizlerle dolu
Golften önceki aracınız Palio muydu hocam ?

eyt çok kapılar açtı hayrını görün ama 50 yaşında olup birkaç gün ile emekli olamamak ta insanı ayrı bir üzüyor doğrusu

Yıl olmuş 2026 Aykut mu kaldı ya? Okan aldı başını gidiyor, Dünya seviyesinde teknik direktör olacak nerdeyse fener 5 yıldır takım yönetmeyen adam getiriyor. Valla fenerlilere sabır diliyorum
okan ile ilgisi yok sınıf çalışkan öğrenci dolu galatasaray da hoca önemli değil fener beşiktaş ta sınıflar rezalet ama hatayı hocada arıyorlar

eyt çok kapılar açtı hayrını görün ama 50 yaşında olup birkaç gün ile emekli olamamak ta insanı ayrı bir üzüyor doğrusu
Cok kötü olmuş ya. Eyt olmamasi gerekiyordu bu arada, ben oldum da gelece nesillere n'olacak şimdi? Onların hakkını yiyoruz vallaha seçim vaadi ayağına
okan ile ilgisi yok sınıf çalışkan öğrenci dolu galatasaray da hoca önemli değil fener beşiktaş ta sınıflar rezalet ama hatayı hocada arıyorlar
Okani çok eleştirdim de büyük maçları çok güzel oynattı bu sene. Kendini geliştiriyor. Avrupa'da bu seviyede değildik. Osimhen de çok büyük lider karakterli, takım odaklandığı maçlarda neler yaptı gördük. Liverpoolu 2 kere yenmek falan çok büyük işler.

Fener bu arada gözü kör olduğu için bu durumda. Al bak yine başladık başkan seçimlerinde başkanlar Yıldız transfer yarıştırdı, kim bilir kaç milyon verdiler. Şaka gibi adamlar Yıldız transferle is çözülmeyeceğini anlamıyor. Aile ortamı yok takımda, GS bunu çok iyi yapıyor. Gelen gitmek istemiyor. Fenere gelen yol alıyor hemen kaçıyor.

Yıldız transferlerle olmadığını en iyi gösteren takım PSG bu arada. Messi neymar mbappe üçlüsü ile hiçbir şey yapamadılar ve stratejiyi değiştirdiler. Son 2 senedir CL alıyor adamlar :)

İnstagram kullanıcı adlarını buraya yazalım kişi sayısı güzelse bir grup açalım

Grup acilacaksa veririz ya böyle ulu orta vermem ben şahsen. @AhmetCakmak mümkün mü böyle bişi yapsak olur mu
Forum dışında yalnızca buluşma zamanları grup kurup sonra kapatıyoruz hocam. Bu tarz konular üzerinden sohbet muhabbet edilebilir. Harici gruplaşmalar forumdaki yardımlaşma/bilgi paylaşımını zedeliyor.

Forum dışında yalnızca buluşma zamanları grup kurup sonra kapatıyoruz hocam. Bu tarz konular üzerinden sohbet muhabbet edilebilir. Harici gruplaşmalar forumdaki yardımlaşma/bilgi paylaşımını zedeliyor.
Doğru foruma ziyareti azaltır ister istemez siz de haklısınız

Doğru foruma ziyareti azaltır ister istemez siz de haklısınız
Ziyaretten de ziyade gruplar belli bir aşamadan sonra amacının dışına çıkabiliyor, eskiden yazılan faydalı şeyleri bulması zor oluyor vs derken uzun vadede faydası olmuyor hocam.

Ziyaretten de ziyade gruplar belli bir aşamadan sonra amacının dışına çıkabiliyor, eskiden yazılan faydalı şeyleri bulması zor oluyor vs derken uzun vadede faydası olmuyor hocam.
Sadece reelsleşmek için olsa olmaz mı peki? Arabalar hakkında konuşmak yasak olsa bende şu sorun var gibisinden

Geri