- İsim
- MetinK.
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Sağ tarafta maddelerin açıklaması var, orda kısıtlamalar yazıyorBenim 12 karşılığı boş…
Sağ tarafta maddelerin açıklaması var, orda kısıtlamalar yazıyor
Gözlük ve ya lens takanlar için orası hocam. Biliyorsun gözlük takanlar arabada da takmak zorunda ya01.01 gözlük kodu mesela, lens kodu falan da var emin değilim kaçtı.
Sende yok çünkü gözlük kullanmıyorsun. Bende de yok. Gözlükle ehliyet alanlarda ise var![]()
Valla bilmiyorum çok şükür gözlerim iyi orayla bir alakam yok. Umarım uzun seneler de olmazBaktım trafik sayfasına bir sürü kod varmış…
Valla bilmiyorum çok şükür gözlerim iyi orayla bir alakam yok. Umarım uzun seneler de olmaz
Bulduysan kodları burdan paylaşabilir misin öğrenelim

trafik.gov.tr
Ben gözlük biliyordum sadece gözlük gördüm bu güne kadar, baya varmış. Hiçbir koda ihtiyaç duymayız umarım
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı - SÜRÜCÜ/SÜRÜCÜ ADAYI VE ARAÇLARA İLİŞKİN KOD TABLOSU
SÜRÜCÜ/SÜRÜCÜ ADAYI VE ARAÇLARA İLİŞKİN KOD TABLOSUtrafik.gov.tr
Bende 46 yaziyor delimiyim acaba![]()
Bende de
12. 01.06 Yazıyor.
Gözlüklüyüm.
Lensi kullanamam diye hiç almamıştım.Lens de var ozaman öyle oluyor herhalde karışık![]()
Lens kullanmayı tavsiye ederim hocam. Gözlükten sonra benim için büyük bir konfor oldu. Elimi yüzüme yaklaştırırken bir şeyin elime çarpmaması, rahatça güneş gözlüğü takabilmek… bunlar için bile lens alınır.Lensi kullanamam diye hiç almamıştım.
Belki deneyebilirim ileride
Lensi kullanamam diye hiç almamıştım.
Belki deneyebilirim ileride
Lens kullanmayı tavsiye ederim hocam. Gözlükten sonra benim için büyük bir konfor oldu. Elimi yüzüme yaklaştırırken bir şeyin elime çarpmaması, rahatça güneş gözlüğü takabilmek… bunlar için bile lens alınır.
Ancak lens kullanmak riskli bir iştir. Temiz bir şekilde yaşamanız gerekiyor. Göz kolay enfeksiyon kapan yapıya sahip çünkü. 8 yıldır kullanıyorum daha 1 kere sorun yaşamadım Allah’a şükür.
Düzeltir hocam. Fazla derecesi yok. Benim gözlerin biri 4.00 diğeri ise 3.00 miyop (uzağı göremiyorum).Lazer tedavisi falan düzeltmiyor mu…