laveus
Yeni Üye
Herkese Merhaba Değerli Golf Tutkusu Ailesi,
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve sonunda kusursuz hale getirdiğim bir projemi sizinle paylaşmak ve değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Bildiğiniz gibi Golf 7, 7.5 ve MQB platformu araçlarda VCDS üzerinden kodlama yapmak (özellikle stop kodlamaları, Leuchte kanalları vs.) hem inanılmaz zaman alıyor hem de insanın gözünü çok yoruyor. En ufak bir yanlış kanalı (Örn: A veya B orijinal kanalını) değiştirdiğimizde başımıza büyük dertler açılabiliyor.
Ben de "Bunu nasıl otomatikleştirebilirim?" diyerek işe koyuldum ve EMRHN VAG-COM adında %100 otonom çalışan bir asistan yazılımı geliştirdim.
Sistem Nasıl Çalışıyor?
Sizce bu yazılımın arayüzü ve özellikleri nasıl olmuş? Değerli yorumlarınızı, eleştirilerinizi Bekliyorum.
Herkese keyifli forumlar!
(İlerleyen günlerde buraya çalışırken çektiğim bir test videosunu da ekleyeceğim.)
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve sonunda kusursuz hale getirdiğim bir projemi sizinle paylaşmak ve değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Bildiğiniz gibi Golf 7, 7.5 ve MQB platformu araçlarda VCDS üzerinden kodlama yapmak (özellikle stop kodlamaları, Leuchte kanalları vs.) hem inanılmaz zaman alıyor hem de insanın gözünü çok yoruyor. En ufak bir yanlış kanalı (Örn: A veya B orijinal kanalını) değiştirdiğimizde başımıza büyük dertler açılabiliyor.
Ben de "Bunu nasıl otomatikleştirebilirim?" diyerek işe koyuldum ve EMRHN VAG-COM adında %100 otonom çalışan bir asistan yazılımı geliştirdim.
Sistem Nasıl Çalışıyor?
- Aracın marka/modelini (VW, Seat, Audi, Skoda) menüden seçiyoruz.
- Sisteme kendi entegre ettiğim "Hazır Gizli Özellikler (Güncellenicek)" menüsünden yapmak istediğimiz işlemi seçiyoruz. (Örn: FULL Dış Işık Paketi, Amerikan Park, Geri Vites Selektör Çakarı, Kadran Selamlama vb.)
- "Otonom Uygula" tuşuna bastığımızda ise asıl sihir başlıyor!
- Sistem, fareye veya klavyeye dokunmamıza hiç gerek kalmadan arka plandan VCDS'e bağlanıyor ve o özelliğe ait tüm kanalları teker teker aratıp yeni değerleri ışık hızında sıfır hatayla kendi kendine giriyor.
- Devasa Özellik Kütüphanesi: Kanal numarası veya Almanca terim ezberlemenize gerek yok. Teypten Gündüz Ledi Menüsü'nden Konfor Sinyalini 5 Yapmaya kadar her şey tek tık uzağınızda.
- Tek Tıkla MUAYENE MODU (Kapat ve Geri Aç): Müşteri muayeneye giderken tek bir tuşla bütün dış ışık paketlerini, amerikan parkları vs. kapatıp arabayı stock haline çevirebiliyorsunuz. Muayeneden çıktığı gibi "Özellikleri Geri Yükle" tuşuyla her şeyi 1 dakikada geri açabiliyorsunuz!
- Sıfır Hata Payı: A ve B (Fabrikasyon) kanallarına program gereği asla dokunmuyor, yanlış kodlama riskini tamamen sıfırlıyor.
- 10x Daha Hızlı: Elle 15-20 dakika sürecek bir işlemi 2 dakikada bitiriyor.
- Gelişmiş Güvenlik: VCDS'in iç dosyalarına asla müdahale etmez, güvenlik duvarından (Firewall) engellendiği için kablonun kilitlenme riski yoktur.
Sizce bu yazılımın arayüzü ve özellikleri nasıl olmuş? Değerli yorumlarınızı, eleştirilerinizi Bekliyorum.
Herkese keyifli forumlar!
(İlerleyen günlerde buraya çalışırken çektiğim bir test videosunu da ekleyeceğim.)