Rölantide sarsıntı

emre0146

Üye
İsim
Emre
Araç
Volkswagen golf 7
İyi günler arkadaşlar. Aracım mk7 1.6 dizel dsg. Araçta 10 bin önce kavrama volan değişti bir süre sorunsuz kullandıktan sonra vuruntular başladı ben de o şekilde kullandım. Vuruntu ilk kalkıştan sonra gaza bastığımda ve frenle yavaşlayıp gaza bastıktan sonra gerçekleşiyordu. Vites geçişlerinde sıkıntı yoktu. son zamanlarda iyice artması dolayısıyla yaptırdığım ustanın yolunu tuttum. Takozu değiştirdi ve yağ kaçakları vardı şanzımanda bana gösterdi onlar da yapıldı araçta değişen bir şey olmayınca kavramada olduğuna karar verdi. Hatasının arkasında durdu ve ücretsiz bir şekilde kavramayı yeniden değişti. Şimdi vuruntuların çoğu bitti ancak kalkıştaki devam ediyor. Ayrıca d1 de frenden çektiğimde usulca gayet güzelce kalkmasına rağmen gaza dokunmayıp rölantide yürütmeye çalıştığımda aşırı bir sarsıntı yapıyor ardı ardına. Bıktım artık soğudum araçtan. 100 km oldu ikinci değişimden sonra kullanımım. Bayramı da atlatıp tekrar götüreceğim fikirleriniz neler? Bu arada evet sorunu tamamen çözemedi ama ustam iyi bir usta vag grubuna bakan insanların birbirine tavsiye ettiği bir usta kurumsal çalışıyor sistemli şekilde. Ama başka ustaya baktırma fikrim de yok değil gerçekten bu süreç can sıkıcı oldu artık. Devam eden sorunlar ne kaynaklı olabilir? Kalibrasyon sıkıntısı mı mekatronik mi basınç mı

Geri