Wolker
Yeni Üye
Golf 7 2015 Model 1.4 TSI ACT 140HP (103kW), aracım 182bin Km'de hali hazırda kullanıyorum.
Stage 1+ ve Stage 2 alt yapısı hazırlayacak hale getirmek istiyorum.
Bir kaç alt hazırlığını yaptım ama uzman gözününde setup içinde eksikler var mı yok mu yardımlarını bekliyorum.
Bakımlar için aldıklarım:
Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 Motor yağı
Mann Yağ Filtresi
Mann Polen Filtresi
Antifiz Motul Auto Cool G12 Evo Ultra
Fren Hidroliği Motul DOT 4 LV/Class 6
DSG İçin Motul Multi DCTF Şanzıman Yağı
Bunlar aracım için tercih ettiğim bakımları ve hava filtresi için ses istemediğimden kutu içi bir OEM K&N Hava Filtresi düşünüyorum
Daha sonra buji olarak NGK iridyum buji ve R Bobin seti
DV Kontrolü için ise forge sistemi veya stok kalmasını istiyorum
Wastegate için bu durumda ona da el atmam gerekiyor mu emin değilim ama stok halinde arızası yoksa işe yarayacağını öğrendim
Egzoz sistemi için
Downpipe
200Cell Sporcat
63' Baştan sona düz boru son spor susturucu olacak şekilde düşünüyorum
Intercooler 'da düşünüyorum belki ilerleyen zamanlar turbo büyültürsem ve şu anda bile baya serin çalışması açısından
Boost okumak içinde P3 Gauges marka oem şekilde düşünüyorum
Bildiğim yerde de stage 1+ yazılım dsg ile birlikte günlük yürürü 190-200hp 300-320nm tork civarına çıkarma hedefim var agresif bir sistem değil ama yürüdüğünde giden bir araç için uğraşmak istiyorum. İstanbul ve ankarada yaşamıyorum bulunduğum il ve çevresine göre adım atacağım Adana ve çevresinde yazılımı istediğim şekilde ve egzoz da beni üzmeyecek yerlerinde önerilerine açığım.
Şunuda eklersen daha sağlıklı olur diyeceğiniz yerler varsa lütfen belirmeyi ihmal etmeyin herkese iyi forumlar dilerim.
Stage 1+ ve Stage 2 alt yapısı hazırlayacak hale getirmek istiyorum.
Bir kaç alt hazırlığını yaptım ama uzman gözününde setup içinde eksikler var mı yok mu yardımlarını bekliyorum.
Bakımlar için aldıklarım:
Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 Motor yağı
Mann Yağ Filtresi
Mann Polen Filtresi
Antifiz Motul Auto Cool G12 Evo Ultra
Fren Hidroliği Motul DOT 4 LV/Class 6
DSG İçin Motul Multi DCTF Şanzıman Yağı
Bunlar aracım için tercih ettiğim bakımları ve hava filtresi için ses istemediğimden kutu içi bir OEM K&N Hava Filtresi düşünüyorum
Daha sonra buji olarak NGK iridyum buji ve R Bobin seti
DV Kontrolü için ise forge sistemi veya stok kalmasını istiyorum
Wastegate için bu durumda ona da el atmam gerekiyor mu emin değilim ama stok halinde arızası yoksa işe yarayacağını öğrendim
Egzoz sistemi için
Downpipe
200Cell Sporcat
63' Baştan sona düz boru son spor susturucu olacak şekilde düşünüyorum
Intercooler 'da düşünüyorum belki ilerleyen zamanlar turbo büyültürsem ve şu anda bile baya serin çalışması açısından
Boost okumak içinde P3 Gauges marka oem şekilde düşünüyorum
Bildiğim yerde de stage 1+ yazılım dsg ile birlikte günlük yürürü 190-200hp 300-320nm tork civarına çıkarma hedefim var agresif bir sistem değil ama yürüdüğünde giden bir araç için uğraşmak istiyorum. İstanbul ve ankarada yaşamıyorum bulunduğum il ve çevresine göre adım atacağım Adana ve çevresinde yazılımı istediğim şekilde ve egzoz da beni üzmeyecek yerlerinde önerilerine açığım.
Şunuda eklersen daha sağlıklı olur diyeceğiniz yerler varsa lütfen belirmeyi ihmal etmeyin herkese iyi forumlar dilerim.