Aracı otoparkta sürttüm sizce ne olur

Aslans46

Yeni Üye
İsim
Semih
Araç
Mk8
Merhaba herkese iyi forumlar
Anlık bir dalgınlık sonucu aracı otoparkta sürttük boyasız göçük olur mu nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olab arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirimIMG_1961.jpeg

göçük güzeltme ile çamurluk düzelir boya kalkmadıysa yüzeysel ise çizikler pasta cila kurtarır ama derin ise lokal boya gerekir

Anlık bir dalgınlık sonucu aracı otoparkta sürttük boyasız göçük olur mu nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olab arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirimIMG_1961.jpeg
kral göçük düzelirde pasta cila ile ufak tefek kabasınıda alırsın ama sanırım buraya lokal boya lazım

Aynı durum benim aracımda da var. Boya harici hiçbir şey kurtarmaz hocam maalesef. Ben böyle kullanıyorum. IMG_7234.jpeg

Ek olarak belirteyim. Renkten dolayı lokal boya da olmaz bu araca. Lokal boyadan daha büyük bir alan boyanacaktır.

Geçmiş olsun hocam
Çelik rutuş tarzı şeyler de kurtarmayacak sanırım boyanıcak
Çok sırıtıyor çelik rötuş, tabii derinliğini buradan bilemem ancak sizde baya koca bir alanda sürtme olmuş. Buraya lokal veya rötuş yaptırırsanız daha da kötü görünebilir.

Dilerseniz şöyle işinde sağlam bir yer ile görüşün belki el işçiliği iyiyse her tarafı olmasa da kurtarabildiğini boyasız olarak kurtarır.

Geçmiş olsun hocam, en büyük kazanız böyle olsun.

Çok geçmiş olsun boya şart…

Önceki aracımda benzer ama daha az hasara lokal boya gerekir demişti usta. Geçmiş olsun hocam.

Çok geçmiş olsun kardeşim. Göçük olan kısmı eli iyi olan bir usta boyasız göçük düzeltmeyle halleder diye düşünüyorum Çizik olan kısımlarında %70'i pasta cila ile çözülür kanımca. İnşallah boyaya hiç gerek kalmadan halledersiniz.

Geçmiş olsun hocam
Çelik rutuş tarzı şeyler de kurtarmayacak sanırım boyanıcak
Geçmiş olsun öncelikle

Bu renkte çelik rötüş,airbrush ve boya doldurma gibi ameliyatlar tutmuyor.

Çizik zedesi büyük gözüküyor bu sebeple bu 2 parça da kordonun altından boyanacak.

Gecmiş olsun

10 gün sonra bayram arefesi sabahı bu hasarlara "TEMİZLİK BOYASI" yapılacak.

Bayram temizliği yani !!

Geri