Oyle gte gti gtd manuel Golf bulsam üzerine atlardım, niye rahatsız etsin kihocam otobanda top speed denemesi bekliyoruz. bir de manuel rahatsız etmiyor mu
OBDeleven olan birisini bulursam deneyeceğim, teşekkür ederim bilgi için.Bu konuda OBDeleven kullandım, ben kendi aracımda tek tuşla yaptım bu işlemi. Etrafınızda bu cihaza sahip birisi varsa, 10 coin alarak (2 euro civarı) kapatabilirsiniz. Start-stop’un enerji ihtiyacını düzenleyerek sistemi devre dışı bırakıyor. Gerektiğinde aynı şekilde uygulama üzerinden tek tuşla açabiliyorsunuz. Kendi aracımı bu şekilde, servise götürmeden önce eski haline getirdim; herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına
![]()
Top speed daha deneyemedim ama fırsatım olursa uygun bir yolda deneyeceğim. Çok trafikli bir yerde yaşamadığım için rahatsız etmiyor aksine eğlenceli bir kullanımı var.hocam otobanda top speed denemesi bekliyoruz. bir de manuel rahatsız etmiyor mu
Vcds haricinde bu kodlama yapılabiliyor mu emin değilim. Ancak tavsiyem kodlama ile uğraşmak yerine Aliexpress de satılan küçük modüller var 10€. Vitesin oradaki tuş takımını çıkartıp o modülü kablo hattı ile tuş takımı arasına takıyorsun. Basit 5-6dk lık bir iş.Start/Stop sistemini kapatma:
Denedim ama başarılı olamadım. Büyük ihtimalle kullandığım cihaz ve uygulama bu işlem için yeterli değil.
Evet hocam benim de aklıma bu şekilde çözmek geldi. Yakın zamanda sipariş edip takarım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Vcds haricinde bu kodlama yapılabiliyor mu emin değilim. Ancak tavsiyem kodlama ile uğraşmak yerine Aliexpress de satılan küçük modüller var 10€. Vitesin oradaki tuş takımını çıkartıp o modülü kablo hattı ile tuş takımı arasına takıyorsun. Basit 5-6dk lık bir iş.
Bu modül ile S/S sistemi tersi şekilde çalışıyor. Yani varsayılan olarak devre dışı, ancak tekrar aktif etmek için düğmeye basabilirsin.
![]()
Auto Auto Stop Start Motor System Control Sensor Stecker Stop Ableitung Kabel Speicher Modus Für VW Golf 7 7,5 Passat B8 8,5 T-ROC Touran - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Link almanyada çalışmaz ise yorumlara göre farklı bir satıcı da bulunabilir.