Hem öğrenciyim hemde çalışıyorum yarı zamanlı olarak hocam. Bazen de ek işler yapıyorum.
Çok teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun.Hayırlı olsun en sevdiğim konu bunlar. kendim almış yapmış gibi seviniyorum.
Çok teşekkür ederim abi, elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Bu sekil hem okuyup hem de calisip birikimleri ile hayallerini gercektiren gencleri taktir ediyorum
Hayata 1-0 onde basliyorsunuz helal olsun
Yanaklarindan opuyorum![]()
Teşekkür ederim hocam, biraz tadını alayım satabilirim ama yerine ne koyabilirim onu bilemiyorum.
Tam kasko 1300 civarı çıktı, hasarsızlık sınıfı 2 ve 25 yaş üstü olarak. Km sınırımda 12.000. Alırken biraz çekinmiştim ama Leona da aynı paralara yaptırmıştım geçen sene.
Simdi oldu sonuç olarak çalışarak birikim yaparak almissin tekrar dan hayırlı olsunHem öğrenciyim hemde çalışıyorum yarı zamanlı olarak hocam. Bazen de ek işler yapıyorum.
Makina mühendisliği okuyorum, öğrenci vizesi ile geldimlise
lise dönemi idealim makina mühendisi olmaktı güzel bir meslek hayırlı olsun beniki espiri idi hoşgörünüz için teşekkür edrim.okula ferrari ile giden özel üni.öğrencileri gelmişti sizin paylaşımı okurken o sebeple yazmıştım hakkınız helal edinMakina mühendisliği okuyorum, öğrenci vizesi ile geldim hocam
Gelecekte meslektaş olacağız desene, öyle diliyorumMakina mühendisliği okuyorum, öğrenci vizesi ile geldim hocam
Sağolun hocamSimdi oldu sonuç olarak çalışarak birikim yaparak almissin tekrar dan hayırlı olsun
Bitirebilirsek güzel meslek ama çok çok zorluyorlar.lise dönemi idealim makina mühendisi olmaktı güzel bir meslek hayırlı olsun beniki espiri idi hoşgörünüz için teşekkür edrim.okula ferrari ile giden özel üni.öğrencileri gelmişti sizin paylaşımı okurken o sebeple yazmıştım hakkınız helal edin
Umarım olabilirizGelecekte meslektaş olacağız desene, öyle diliyorum
Allah utandırmasın kardeşim. Kaza, bela görmeyesin inşallah.
Evet yakınlarda olanlar varsa tanışmak isterimalmanya essendeymişsin yani yemek

Bu konuda OBDeleven kullandım, ben kendi aracımda tek tuşla yaptım bu işlemi. Etrafınızda bu cihaza sahip birisi varsa, 10 coin alarak (2 euro civarı) kapatabilirsiniz. Start-stop’un enerji ihtiyacını düzenleyerek sistemi devre dışı bırakıyor. Gerektiğinde aynı şekilde uygulama üzerinden tek tuşla açabiliyorsunuz. Kendi aracımı bu şekilde, servise götürmeden önce eski haline getirdim; herhangi bir sıkıntı yaşamamak adınaStart/Stop sistemini kapatma: