Modül kodlarının neresi aynı hocam. Birisi 393 birisi 592Golf 7 allstar aracıma katlanır ayna taktırdım kodlaması yapıldı ama sağ katlarken sol katlamıyor usta bunun modülü farklı dedi ama mödül kodları aynı nerdeyse neyden yapar bu
Hafızalı ayna Mk7 ‘de olduğunu ilk defa duydum,Konu dışı aracınız kaç model hocam. Bendeki de Allstar ancak hafızalı ısıtmalı katlanır ayna bu seride standart gelmiş. Sizde olmaması garip.
Hocam katlanır ayna kapı modülü parça kodu sonu 593 ile bitiyor , katlanır olmayan ayna kapı modülü parça kodu 393 ile bitiyor .comfort araçlarda katlanır ayna olmamasına rağmen kapı modülü katlanır ayna destekler.Sürücü tarafı kapı modülü şayet bozulmuş ise uygun fiyatlı 393 takılma olma ihimali olabilir .Hafızalı ayna Mk7 ‘de olduğunu ilk defa duydum,
O zaöanlar deri koltuk veya ErgoActive koltuk alınsa bile hafızalı ayna olmuyordu
@zulalyol bu ifadeyi anlamadım; (sanırım değişmiş en uygun fiyatlı olan 393 parça kodlu modül takılmış)
TeşekkürlerHocam katlanır ayna kapı modülü parça kodu sonu 593 ile bitiyor , katlanır olmayan ayna kapı modülü parça kodu 393 ile bitiyor .comfort araçlarda katlanır ayna olmamasına rağmen kapı modülü katlanır ayna destekler.Sürücü tarafı kapı modülü şayet bozulmuş ise uygun fiyatlı 393 takılma olma ihimali olabilir .
Hafızalı ayna Mk7 ‘de olduğunu ilk defa duydum,
O zaöanlar deri koltuk veya ErgoActive koltuk alınsa bile hafızalı ayna olmuyordu
@zulalyol bu ifadeyi anlamadım; (sanırım değişmiş en uygun fiyatlı olan 393 parça kodlu modül takılmış)
Peki bir şey sorayım. Bizim araç Comfort yani katlanır ayna modülü var ancak ayna motoru mu yok ? Demek istediğiniz bu mu oluyor ?Hocam katlanır ayna kapı modülü parça kodu sonu 593 ile bitiyor , katlanır olmayan ayna kapı modülü parça kodu 393 ile bitiyor .comfort araçlarda katlanır ayna olmamasına rağmen kapı modülü katlanır ayna destekler.Sürücü tarafı kapı modülü şayet bozulmuş ise uygun fiyatlı 393 takılma olma ihimali olabilir .
Kapılardaki kartlar(modül)değişmeden katlanır ayna ve ayna ayar tuşu değişerek kodlamayla sistem aktif edilir.Peki bir şey sorayım. Bizim araç Comfort yani katlanır ayna modülü var ancak ayna motoru mu yok ? Demek istediğiniz bu mu oluyor ?
Teşekkür ederim hocam.Kapılardaki kartlar(modül)değişmeden katlanır ayna ve ayna ayar tuşu değişerek kodlamayla sistem aktif edilir.
Tamam şimdi açıklığa kavuştu o sadece geri vites içinHocam forumdaki çoğunluk şu geri vites hafıza olayına hafızalı ayna diyor ya. Bende ondan hafızalı dedim. Yani olay sadece geri viteste kaldırım gösterme olayı. Yoksa A6 gibi basıyorsun sana göre, basıyorsun hanıma göre ayarlama olayı değil.
Bu arada ayna değil ancak Tiguan daki gibi hafızalı koltuk bir kaç golf de görmüştüm. 2 tanesi alltrack, diğeri de 2016 normal Golf idi.