Spor Yay H&R mi Eibach mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keskking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eibach pro kiti tavsiye ederim. 2 sene önce Eibach Pro kiti ile birçok modifikasyon kitini arkadaşım Serkandan (insta: Dub.Lose) temin etmiştim. Onda mevcuttur. Kendisi Güvenilirdir, sorun yaşamazsın.
eibach pro kit 30mm sipariş verdim, hayırlı olsun fakat dub.loseden değil , takınca görüntü paylaşacağım

mubea sadece fabrikasyon 2 cm alçak yaydır, fabrikasyon konfor nasılsa o şekildedir. bence 18 janta eibach pro kit 3.5 kullanın pişman olmayacaksanız.
18 orj durban ile kullanıyorum mubeayı. Lastikler conti pc7. Orj yaylı 17 dijon golfümüzü kullanınca farkı hissettiriyor. Farklı marka yay kullansam belki de mubea konforlu gelecek :D

yayı alması ayrı para taktırması da 4-5 lira . coil işlerini bile geçiyor bu iş mali açıdan
ben eibachları yıl sonuna forumdan bir arkadaştan 8 bin'e almıştım faturası bile vardı. 3 bine taktırdım Zonguldak'ta

ben eibachları yıl sonuna forumdan bir arkadaştan 8 bin'e almıştım faturası bile vardı. 3 bine taktırdım Zonguldak'ta
kral 2. el nekadar faturalı da olsa benlik iş değil sıfır olsun kafam rahat olsun , taktırmak için bi arkadaşla konustum 1-2 binliraya takar herhalde

kral 2. el nekadar faturalı da olsa benlik iş değil sıfır olsun kafam rahat olsun , taktırmak için bi arkadaşla konustum 1-2 binliraya takar herhalde
tercih meselesi tabi. arkalar kolayda önler uğraştırıyor. gresletmeyi unutmayın

ustadan ustaya göre iş bilirlik değişiyor malum, unutulmasın diye söyledim
Sonuç böyle, tatlı bir basıklık oldu. Yalnız 30mm eibach arka da hafif boşluk kaldır araba liftteyken. Muayeneden geçmezmiş. Haziran da muayene. Söyleyeceklerim bu kadar😅

Ekli dosyalar

• IMG_1932.jpeg
    IMG_1932.jpeg
    282.5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1933.jpeg
    IMG_1933.jpeg
    333 KB · Görüntüleme: 24
Sonuç böyle, tatlı bir basıklık oldu. Yalnız 30mm eibach arka da hafif boşluk kaldır araba liftteyken. Muayeneden geçmezmiş. Haziran da muayene. Söyleyeceklerim bu kadar😅

Farklı bir model takmış olabilirler. Boşluk kalması normal değil.

Farklı bir model takmış olabilirler. Boşluk kalması normal değil.
Ürünleri kendim aldım 1.6 tdi olarak koduna felan da baktım, takılırken de takip ettim. Yalnız işte liftteyken biraz bol gibiydi oturunca ses mes hiçbişi yok bilemedim şüphelendim şimdi, üst üste sordum yolda molda tümsekte kasiste bir şey olur mu diye o da ısrarla olmaz dedi

hayırlı olsun tatlı basık olmuş

teşekkürler, aradığım buydu ama sanırım göz alıştıkça bi tık daha düşürmeyi isteyeceğim :D muayeneyi bi atlatalım
Yaylar sıfır olduğu için kullanıma bağlı 500 km sonra bir miktar daha alçalmış olur bence

Eğer yaylar Sıfır ve yeni Takıldı ise ilerleyen zamanda esnemeden kaynaklı az daha düşüyor yazıyordum ki @burak4161 yazmış :) Orjinal jant ve Eibach prokit 30mm var gayet memnunum arkaya da 1,5cm spacer ile görünüş çok daha iyi oldu

Eğer yaylar Sıfır ve yeni Takıldı ise ilerleyen zamanda esnemeden kaynaklı az daha düşüyor yazıyordum ki @burak4161 yazmış :) Orjinal jant ve Eibach prokit 30mm var gayet memnunum arkaya da 1,5cm spacer ile görünüş çok daha iyi oldu
hocam 1.5 cm spacer ile görüntü ne oluyor fotoğraf varmı :) dün yay takarken ustam illede takalım dedi de takmadım muayeneden dolayı

Geri