Spor Yay H&R mi Eibach mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keskking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben memnun kaldım. Taktırır iseniz Şifreli bijon ve diğer bijonları almayı unutmayın.

Ekli dosyalar

• Sol Arka.jpg
    Sol Arka.jpg
    272.2 KB · Görüntüleme: 17
  • Sağ Arka.jpg
    Sağ Arka.jpg
    265.8 KB · Görüntüleme: 17

Spacer takınca arkadan görünüş çok fark ediyor daha kaslı duruyor tavsiye ederim bende de 1.5 cm var

Spacer takınca arkadan görünüş çok fark ediyor daha kaslı duruyor tavsiye ederim bende de 1.5 cm var
bu space yüksek hızlarda risk doğurur mu ben genlde uzun yollarda minimum 170-180 giderim yolu bulursam 210-220 deviririm teker uçup gitmesin :D

Ürünleri kendim aldım 1.6 tdi olarak koduna felan da baktım, takılırken de takip ettim. Yalnız işte liftteyken biraz bol gibiydi oturunca ses mes hiçbişi yok bilemedim şüphelendim şimdi, üst üste sordum yolda molda tümsekte kasiste bir şey olur mu diye o da ısrarla olmaz dedi

Dediğim gibi boşluk olması bana normal gelmedi. Benim araç da 1.6tdi ve yayları taktıktan sonra amortisörleri aksa tutturmak için aksı sıkıştırmam gerekti. Yani amortisörler aks üzerine vidalandığında yay öyle langır langır sallanacak durumda değil küçük bir miktar sıkışmıştı.

gebze de ehlini bulursam yapıştıralım onu da :D
instagram üzerinde çok satıcı var oradan bakabilirsiniz ve ya jant lastik satan dükkanlarda da oluyor genelde. Bu arada montajı çok basit lastiği çıkartıp spaceri yerleştirip tekrar lastik takılıyor montajı bu kadar ayrıca bijonlarda değişiyor uzun bijon takılıyor spacer satan bijonda yanında veriyor zaten

Geri