MustafaUtku
Üye
Servise gidip ücretisiz ekletenler oldu sayfadan hangi başlıkta geçti bu konu bilmiyorum ama yazanlar oldu
Nasıl ücretsiz oluyor o , bana servise gelsem de yağ ücretli alınacak dendi ? Hangi servismiş o
ücretsiz olur mu hiç bunlar günahını bile parayla satar.
Doğuş oto AnkaraNasıl ücretsiz oluyor o , bana servise gelsem de yağ ücretli alınacak dendi ? Hangi servismiş o
Bu yolu tercih edenler, gelen yol yardımın ekleme yaptığı yağın bidonu mutlaka kontrol etsin,Yerinde olsam müşteri hizmetlerini arar yol yardımın gelip yağ eklemesini isterim. Ben şahsen öyle yaptım
Hocam sıfır kapalı kutu geldi. Yanımda açtılar koruma bandınıBu yolu tercih edenler, gelen yol yardımın ekleme yaptığı yağın bidonu mutlaka kontrol etsin,
Genelde 1 Litre ‘lik bidonlardan koyarlar, fakat bu bidonlar daha önceden kullanılmış yağların serviste bir köşede atıl kalmış eski bidonları varilden doldurma yaparak kullanılır,
Atıl kalmış o bidonlar içi-dışı pislik içinde atölyede bir köşede atıl kalan eski bidonlardır, Ayrıca daha önce o bidonlara yeri geliyor 5W-30 yağ da koyuyorlar,
Yol yardımın getirdiği bidonu mutlaka kontrol ediniz, kapağı açılmamış yeni yağ ise ilave yapsın, söylediğim gibi aksi durumda müsade etmeyiniz..!!
600-700 liralık bir yağ için durup dururken motorun içine yeni yağ diye atölye koşullarından (kontamine olmuş) kirlenmiş yağı koymamanızı öneririm.,
Bu gözler serviste atölyede eski çamaşır suyu bidonunu—> su bidonu olarak kullanan, Antifriz eksilen araçlara eski çamaşır suyu bidonundan su ilavesi yapıldığını defalarca gördü.