OEM Laufenn Lastik Hakkında

Benim aradada laufen var yol sesini ic kabine cok veriyor ama lastik isindimi biraz daha sessizlesiyor yaziklar olsun Volkswagen sana bak fransiz rakiplerine biraz ornek al

Benim aradada laufen var yol sesini ic kabine cok veriyor ama lastik isindimi biraz daha sessizlesiyor yaziklar olsun Volkswagen sana bak fransiz rakiplerine biraz ornek al
Haklısınız o yol sesini en çok aldığım gün sabah -1 dereceleri görmüştüm. Sanırım sonumuz lastik değiştirmek olacak.

Primacy 5 kullanıyorum. Islak zemin performansı çok kötü hocam. Ancak yol tutuşu harika. Islak zeminde araba oyuncak arabaya dönüşüyor gibi hissediyorum. Arabayı bilmeyen birine kaza yaptırır.
Aslinda primacy 5 in testlerde cok iyi sonuc verdigi nokta islak zemin performansi. Konfor odakli herseyden orta hallice bir lastik. Temel hedefinin konfor slogoni oldugunu dusunuyorum. Bende yeni aldim gelmedi henuz.

Aslinda primacy 5 in testlerde cok iyi sonuc verdigi nokta islak zemin performansi. Konfor odakli herseyden orta hallice bir lastik. Temel hedefinin konfor slogoni oldugunu dusunuyorum. Bende yeni aldim gelmedi henuz.
Hocam direkt tecrübemi aktardım. 2024 Corsa F aracımda kullanıyorum. Islak zeminde adeta araba ile dans ediyorum. Çok sessiz, çok konforlu evet.

Altta da tecrübemi destekler bir ek bırakıyorum. IMG_7122.jpeg

@Salih_Sayin hocam aracın yanına indim 30 bin km’dir üstünde lastikler. Diş ve yanak durumu bu şekil. Uzun ömürlülüğünü beğendim lastiğin. Araba temiz olsa hala sıfır gibi duruyor dersiniz IMG_7124.jpeg

2019 dan gecen haftaya kadar yaz kış kullandigim continental pc 6 lastikleri . Michelin primacy 5 ile değiştirdim. 205 55 16 . Continental pc 6 dan yol sesi harici memnundum. Michelin tecrübesi olsun diye aldım cpc 7 yerine henüz yeterli kullanım yapmadim lastik hakkinda bilgi vermek için.

Islak - kuru yok tutuş ve frenleme öncelik ise Conti PremiumContact 7

Konfor, yumuşak hamurlu ve ortalama yol tutuş için Michelin Primacy 5

Hem konforlu olsun, hem yol tutuşu iyi olsun, hem iyi fren performansı olsun, hem performanslı lastik olsun, hem sessiz olsun, böyle bir lastik dünya otomobil tarihinde henüz üretilmedi.

Islak - kuru yok tutuş ve frenleme öncelik ise Conti PremiumContact 7

Konfor, yumuşak hamurlu ve ortalama yol tutuş için Michelin Primacy 5

Hem konforlu olsun, hem yol tutuşu iyi olsun, hem iyi fren performansı olsun, hem performanslı lastik olsun, hem sessiz olsun, böyle bir lastik dünya otomobil tarihinde henüz üretilmedi.
Golf 7’de primacy 4 kullandım özellikle ses ve konfor noktasında pek memnun değildim. Kışlık Alpine serisinden sonra yazlıklara geçince hemen kış gelsin istiyordum 😄 nexen nfera sport su2 serisi primacy 4’ü bile aratıyor 😄

Golf 7’de primacy 4 kullandım özellikle ses ve konfor noktasında pek memnun değildim. Kışlık Alpine serisinden sonra yazlıklara geçince hemen kış gelsin istiyordum 😄 nexen nfera sport su2 serisi primacy 4’ü bile aratıyor 😄
Kışlık lastik ile yazlık lastiği konfor anlamında karşılaştırmak yanlış olur, kışlık lastikler yapısı gereği (ekstra yumuşak hamurlu) lastiklerdir. :)

Kışlık lastik ile yazlık lastiği konfor anlamında karşılaştırmak yanlış olur, kışlık lastikler yapısı gereği (ekstra yumuşak hamurlu) lastiklerdir. :)
Haklısınız hocam katılıyorum ama insan yine de biraz daha iyi bir konfor bekliyor ister istemez. O ilk lastik değişiminden sonra kulaklar alışana kadar eziyet 😄 Primacy 5’in Energy serisinin incelemelerini bekliyorum sabırsızlıkla.

Haklısınız hocam katılıyorum ama insan yine de biraz daha iyi bir konfor bekliyor ister istemez. O ilk lastik değişiminden sonra kulaklar alışana kadar eziyet 😄 Primacy 5’in Energy serisinin incelemelerini bekliyorum sabırsızlıkla.
Primacy 5 Energy gibi (ara model) bir serinin inceleme sonuçlarını ben beklemezdim.

Her zaman markaların (core range) lastiklerine!yönelmek en doğrusudur.

205 55 16 ebadında Continental ultracontact lastikler için ne düşünüyorsunuz? Primacy 5 ile karşılaştırılabilir mi?

Geri