OEM Laufenn Lastik Hakkında

Benim aradada laufen var yol sesini ic kabine cok veriyor ama lastik isindimi biraz daha sessizlesiyor yaziklar olsun Volkswagen sana bak fransiz rakiplerine biraz ornek al

Benim aradada laufen var yol sesini ic kabine cok veriyor ama lastik isindimi biraz daha sessizlesiyor yaziklar olsun Volkswagen sana bak fransiz rakiplerine biraz ornek al
Haklısınız o yol sesini en çok aldığım gün sabah -1 dereceleri görmüştüm. Sanırım sonumuz lastik değiştirmek olacak.

Primacy 5 kullanıyorum. Islak zemin performansı çok kötü hocam. Ancak yol tutuşu harika. Islak zeminde araba oyuncak arabaya dönüşüyor gibi hissediyorum. Arabayı bilmeyen birine kaza yaptırır.
Aslinda primacy 5 in testlerde cok iyi sonuc verdigi nokta islak zemin performansi. Konfor odakli herseyden orta hallice bir lastik. Temel hedefinin konfor slogoni oldugunu dusunuyorum. Bende yeni aldim gelmedi henuz.

Aslinda primacy 5 in testlerde cok iyi sonuc verdigi nokta islak zemin performansi. Konfor odakli herseyden orta hallice bir lastik. Temel hedefinin konfor slogoni oldugunu dusunuyorum. Bende yeni aldim gelmedi henuz.
Hocam direkt tecrübemi aktardım. 2024 Corsa F aracımda kullanıyorum. Islak zeminde adeta araba ile dans ediyorum. Çok sessiz, çok konforlu evet.

Altta da tecrübemi destekler bir ek bırakıyorum. IMG_7122.jpeg

Geri