- İsim
- Burak
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Danaya girdim para yokdeğiştir hemen burak abim
Danaya girdim para yokdeğiştir hemen burak abim
vay zengin abimDanaya girdim para yok![]()
Primacy 5 energy dediğiniz gibi kağıt üstünde iyi görünüyor. Bayiye sorduğumda mayıs ayında türkiyeye giriş yapacak diye söylediler.Primacy5’in energy serisi çıkmış. Kâğıt üstünde çok iyi değerleri. Nexenler gerçekten konforsuz ve sesli bir lastik olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum
Değmez..!!Primacy 5 energy dediğiniz gibi kağıt üstünde iyi görünüyor. Bayiye sorduğumda mayıs ayında türkiyeye giriş yapacak diye söylediler.
Sizce bu primacy 5 Energy beklemeye değer mi?
Emekli bir işci ne kadar zenginse o kadar iştevay zengin abim
Bizim üzerinde gelen nexenler çok kötü ya
Aslında doğru kuzu alınırsa yağlı olmaz,Emekli bir işci ne kadar zenginse o kadar işte
Kuzu çok yağlı oluyor, girmisken adam gibi bir şeye girelim dedik.
Takip ettiğim ve güvendiğim kişilerden inceleme gelmedi daha. 3A olması özellikle ses konforu önem verdiğim detaylardan biri. Şuan satışta olan yerler var her lastikçi kafasına göre tarih sallıyor gibi. Sanırım alıp deneyeceğim.Primacy 5 energy dediğiniz gibi kağıt üstünde iyi görünüyor. Bayiye sorduğumda mayıs ayında türkiyeye giriş yapacak diye söylediler.
Sizce bu primacy 5 Energy beklemeye değer mi?
6 aylıktan küçük kuzudan kurban olmuyor sanki?Yaşı 2-5 aylık olmalı, çok büyük ve ağır olmamalı, İşte o zaman o kuzunun etini-tadını başka hiç bir şey vermez![]()
Valla hocam “helal et adı” altında hoca efendi 500 tane kesime tek seferde okurken sorun yok, Ahh ahj..,6 aylıktan küçük kuzudan kurban olmuyor sanki?
2 aylık kuzuyu da yemezsin artık hocam yaaValla hocam “helal et adı” altında hoca efendi 500 tane kesime tek seferde okurken sorun yok, Ahh ahj..,
Önemli olam fakir fukaranın evine et girmesi..
Primacy 5 kullanıyorum. Islak zemin performansı çok kötü hocam. Ancak yol tutuşu harika. Islak zeminde araba oyuncak arabaya dönüşüyor gibi hissediyorum. Arabayı bilmeyen birine kaza yaptırır.Nexen 2 ay gecici kullandim her zaman michelin primacy ile ayni hizda girdigim nexen ile virajdan cikiyordum
Hoooopponhoopp oldum yusuf yusuff
Bedava sifir verseler takmam