OEM Laufenn Lastik Hakkında

Primacy5’in energy serisi çıkmış. Kâğıt üstünde çok iyi değerleri. Nexenler gerçekten konforsuz ve sesli bir lastik olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum
Primacy 5 energy dediğiniz gibi kağıt üstünde iyi görünüyor. Bayiye sorduğumda mayıs ayında türkiyeye giriş yapacak diye söylediler.
Sizce bu primacy 5 Energy beklemeye değer mi?

Primacy 5 energy dediğiniz gibi kağıt üstünde iyi görünüyor. Bayiye sorduğumda mayıs ayında türkiyeye giriş yapacak diye söylediler.
Değmez..!!

Primacy 5 alacaksanız alın geçin,

“Ara model” bir lastik alınmaz.

Bizim üzerinde gelen nexenler çok kötü ya

Nexen 2 ay gecici kullandim her zaman michelin primacy ile ayni hizda girdigim nexen ile virajdan cikiyordum

Hoooopponhoopp oldum yusuf yusuff :)

Bedava sifir verseler takmam

Emekli bir işci ne kadar zenginse o kadar işte :D

Kuzu çok yağlı oluyor, girmisken adam gibi bir şeye girelim dedik.
Aslında doğru kuzu alınırsa yağlı olmaz,

Yaşı küçük olmalı, ve aldığınız kuzu dişi olmamalı, erkek olmalıdır,

Yaşı 2-5 aylık olmalı, çok büyük ve ağır olmamalı, İşte o zaman o kuzunun etini-tadını başka hiç bir şey vermez :)

Tabii cinsi de önemli,

İnsanlar kuzu yağlı olur, kuzu eti kokar zanneder aslında kokmaz, yanlış hayvan alındığı için yukarda saydığım etkenlere dikkat edilirse etinde 1 gram koku olmaz,

Kasaplar milette kuzu diye koyun eti kitledikleri için insanlar da yanlış algıya kapılıyor.

Takip ettiğim ve güvendiğim kişilerden inceleme gelmedi daha. 3A olması özellikle ses konforu önem verdiğim detaylardan biri. Şuan satışta olan yerler var her lastikçi kafasına göre tarih sallıyor gibi. Sanırım alıp deneyeceğim.

Nexen 2 ay gecici kullandim her zaman michelin primacy ile ayni hizda girdigim nexen ile virajdan cikiyordum

Primacy 5 kullanıyorum. Islak zemin performansı çok kötü hocam. Ancak yol tutuşu harika. Islak zeminde araba oyuncak arabaya dönüşüyor gibi hissediyorum. Arabayı bilmeyen birine kaza yaptırır.

Aslında doğru kuzu alınırsa yağlı olmaz,

Yaşı küçük olmalı, ve aldığınız kuzu dişi olmamalı, erkek olmalıdır,

Yaşı 2-5 aylık olmalı, çok büyük ve ağır olmamalı, İşte o zaman o kuzunun etini-tadını başka hiç bir şey vermez :)

Tabii cinsi de önemli,

İnsanlar kuzu yağlı olur, kuzu eti kokar zanneder aslında kokmaz, yanlış hayvan alındığı için yukarda saydığım etkenlere dikkat edilirse etinde 1 gram koku olmaz,

Kasaplar milette kuzu diye koyun eti kitledikleri için insanlar da yanlış algıya kapılıyor.
Kuzu piyasasına da bı el at be usta :)

Biliyorum biliyorum da bulmak zor. Öyleleri pahalı veriyorlar. Dana daha kârlı oluyor, hem biz daha çok seviyoruz, hem de herkes kuzu kesiyor zaten.

Bi de çok küçük dediğin kuzular. Küçük olduğu için yağsız, çok küçük kesmek de doğru değil diye biliyorum

Geçen kocaman döner kavşakta 3. Vitesle 1000 devirde kafadan kaydı dedim severler böyle lastiği.

İlerde imkan olursa değişmeyi düşünüyorum bakalım nolcak

2 aylık kuzuyu da yemezsin artık hocam yaa :D
lLezzetli ve pamuk gibi yumuşak et yemek isteniyorsa bu işin kuralı bu hocam malesef.,

Ayrıca kuzu, koyun, dana fark etmezsizin yeni kesilmiş kurban eti kesinlikle o gün yenilmemelidir, En az 2-3 gün dinlendirilmelidir.,

Sonrasında mangal-ızgara vs.. yapılacaksa da marine edilip 8-24 saat arası dolapta bekletilmelidir.

Geri