- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8,5 + Porsche 911
oldumu / olmadı mıSorma haftasonu tamponu indirip silikon çekicem uğraş dur
düşün düşün dur
bana saçma geliyor bu tip tasarımsal hatalar
oldumu / olmadı mıSorma haftasonu tamponu indirip silikon çekicem uğraş dur

Bunu da kontrol ettim yerinde sağlam şekilde duruyorİşin ilginç yanı herhangi bir korozyona sebep olmamış benimkinde. Benden önceki sahibinin haberi bile yoktu.
Vw abilerimiz muhtemelen bunun olacağını biliyorlardı. Boyada en ufak bi pas yoktu. Güzel korumuşlar. Sadece stepneye veya krikolara dikkat edin.
İç döşemeyi ve trimleri söküp farların arkasındaki hava menfezine baktım, su testi de yaptım herhangi bi tıkanıklık yoktu.
Bagaj kapağı ambleminin içinden kapağın tam altına bir hortum çıkıyor. O kapağın içinde kaldığından tüm su kapakta kalıyordu. Onu düzelttim. Testini yaptım.
O günden sonra da eskisi kadar su alma olmadı. Zaten göl olmuyordu. Ama o ıslak nem de çok azaldı.
aynı sorunu yaşadım dıştan ve içten terasonla sıvadım sorun kalmadıGolf 6 sag taraftan havalandirma menfezinden alıyordu. Sag taraftaki yerinden oynamıştı. Yetkili serviste sag sol ikisininde söktürür yenisi taktirdım. Bagaj da abartı bir su yoktu.
Bugün dyson ile yapıştırdım Bakalım artık ne olacakaynı sorunu yaşadım dıştan ve içten terasonla sıvadım sorun kalmadı
Üzerindeki eski contaları temizledim ardından dyson yaptım geçen yağmur yağdı bişey yoktu ama takip ediyorum bakalım