Bagaja Su Girme Problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan victory_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

victory_

Üye
İsim
Zafer
Araç
Golf7
Herkese selamlar 2014 model Golf 7 aracımda bugün stepnenin oldugu yerde su dolu olduğunu gördüm bagajda herhangi bir ıslanma söz konusu değil ama stepne su içinde kalmış problem ne olabilir sizce ? Stepne altında herhangi bir delik vs yok

Ekli dosyalar

• 20260420_144155.jpg
    20260420_144155.jpg
    164.7 KB · Görüntüleme: 46
  • 20260420_144147.jpg
    20260420_144147.jpg
    175.9 KB · Görüntüleme: 46

Merhabalar bu konuların size yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Golf 7 araçlarımızda bagaj tarafına su alma kronik bir problem, zamanında fark edilmezse arka koltuğa ve hatta taban halısına dahi su ulaşabiliyor.
Konu 1
Konu 2
Konu 3

Merhabalar bu konuların size yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Golf 7 araçlarımızda bagaj tarafına su alma kronik bir problem, zamanında fark edilmezse arka koltuğa ve hatta taban halısına dahi su ulaşabiliyor.
Konu 1
Konu 2
Konu 3
Sağlı sollu tıpaları söktüm en azından su tahliyesi olsun diye ,konuları inceledim teşekkür ederim fakat hiç kimse tam olarak sorunu çözememiş nereden olduğu sanırım hala çözülemedi

tipalari açtığında su geldiyse ya tampon sökülecek ya bagaj içten sökülecek menfezlere silikon sürüp takılacak bilmeyen yok gibi bişey çözülmemiş değil yani

Herkese selamlar 2014 model Golf 7 aracımda bugün stepnenin oldugu yerde su dolu olduğunu gördüm bagajda herhangi bir ıslanma söz konusu değil ama stepne su içinde kalmış problem ne olabilir sizce ? Stepne altında herhangi bir delik vs yok
öncelikle geçmiş olsun, bagaj döşemesinin sağ ve sol köşelerinde (stopların arkasında) köşelerin içinde tıpalar vardır içeri doğru bastırın yere düşerler. bu tam çözüm değil elbet ama en azından su girişini keser. asıl işçilik arka tamponu sökün ve sağ solda yer alan hafa menfezlerinin etrafını terasonla sıvayın ve iyice kurumaya bırakın sonra tamponu takın. tıpalarıda geri ister takın ister takmayın sorun yaşamazsanız

öncelikle geçmiş olsun, bagaj döşemesinin sağ ve sol köşelerinde (stopların arkasında) köşelerin içinde tıpalar vardır içeri doğru bastırın yere düşerler. bu tam çözüm değil elbet ama en azından su girişini keser. asıl işçilik arka tamponu sökün ve sağ solda yer alan hafa menfezlerinin etrafını terasonla sıvayın ve iyice kurumaya bırakın sonra tamponu takın. tıpalarıda geri ister takın ister takmayın sorun yaşamazsanız
Teşekkür ederim sanki stopların oradan geliyor gibi düşünüyorum led stop taktırdım yüksek ihtimal orjinali gibi yalıtımı olmadı

tipalari açtığında su geldiyse ya tampon sökülecek ya bagaj içten sökülecek menfezlere silikon sürüp takılacak bilmeyen yok gibi bişey çözülmemiş değil yani

Bunu yapıp hala sorun devam edenler de var ama bunu da yapacağım teşekkür ederim

Teroson siyah mastik dogrumudur ?

Arkadaşlar golf 8,5 için bu bagaja su alma veya su alma sorunu yaşayan varmı

Golf 6 sag taraftan havalandirma menfezinden alıyordu. Sag taraftaki yerinden oynamıştı. Yetkili serviste sag sol ikisininde söktürür yenisi taktirdım. Bagaj da abartı bir su yoktu.

Ekli dosyalar

• 1000170210.jpg
    1000170210.jpg
    160.1 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000170209.jpg
    1000170209.jpg
    175.5 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000170208.jpg
    1000170208.jpg
    185.6 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000170207.jpg
    1000170207.jpg