selam 1 hafta önce golf 4 sahibi olduk.araştırmalarım yönünde hatta satın aldığım kişide castrol magnatec 10w-40 yağ koyduğunu söyledi.birçok kişide LM alman ürününden memnun kaldığını söylüyor.yine araştırdığım kadarıyla 10w-40 yağ yarı sentetik bir yağ.araç 235.000 km'de ve bulunduğum yer datça , sıcağı olan ancak trafiği olmayan bir yer.ufak bir yer olmasından dolayı maalesef ne her aradığımı bulabiliyorum nede adam gibi anlayan usta.sizden ricam öncelikle internetten güvenle ucuza bu araca parçaları nereden alabilirim.yağ arıyorum her sitede farklı fiyatlar var ancak piyasada çok sahtelerinin olduğunu söylediler bu yüzden kime güvenip nereden alım yapabileceğimi bilemedim doğrusu.
bir sorum da 10w-40 yarı sentetik yağ mı koymalıyım yoksa 5w-40 tam sentetik yağ koysam dahamı iyi olur...bulunduğum yerde orjinal servis olmadığı için olabildiğince internetten orjinal parçalar alıp buradaki ustalardan işçilik almayı planlıyorum...
bir sorum da 10w-40 yarı sentetik yağ mı koymalıyım yoksa 5w-40 tam sentetik yağ koysam dahamı iyi olur...bulunduğum yerde orjinal servis olmadığı için olabildiğince internetten orjinal parçalar alıp buradaki ustalardan işçilik almayı planlıyorum...