Araç kamerası montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Grax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grax

Üye
İsim
Ahmet Eren Önal
Araç
GOLF 8.5
Araç kamerası aldım ama kablolamayı yapabileceğimi çok düşünmüyorum tercihen istanbul avrupa yakasında taktırabileceğim önereceğiniz yer var mı ?

Aynını bende Ankara için soracaktım

Benim de bagajda duruyor kamera ama montaj yaptıramadım, maral Trim teknik e yaptırmayı düşünüyorum açıkçası ama işçilik ne ister bilmiyorum

Benim de bagajda duruyor kamera ama montaj yaptıramadım, Maral Trim Teknik e yaptırmayı düşünüyorum açıkçası ama işçilik ne ister bilmiyorum

Hayırlı olsun. Ne kadar aldı acaba ?
3500 TL civarlarından yardımcı olur muhtemelen.

Benim isim ve araç modelini söyleyin yardımcı olur.

Kabloları bez bantla sardı, işçilik kusursuzdu.

Tabi öncesinden randevu almanız şart.

VW grubu dışı aracada kamera montaj yapıyor mu bilmiyorum. Sorulması lazım.

Son düzenleme:
Anadolu yakası kartal ataşehir de montaj yapabilirim düşünen olursa

İşimi çok titiz yaparım diyen usta kisvesi altındaki insanların yalap şap iş yaptiklarını gördükten sonra Golf 8.5 aracıma ön arka kameramı kendim taktım. Kabloları saklayarak uyguladım. Çakmaklık yada arka type c den güç alabilirsiniz.

Merhaba, ben de araç kamerası alma aşamasındayım.
Servise sorduğum kadarıyla, etkilenen parçaların garantiden çıkacağını söylediler. Bu neleri kapsıyor tam olarak?
Diğer bir kafama takılan soru da, ayna arkasında olmasına rağmen, görüşü engelleme kapsamında bir sıkıntı çıkartır mı bu tür ürünler?

Merhaba, ben de araç kamerası alma aşamasındayım.
Servise sorduğum kadarıyla, etkilenen parçaların garantiden çıkacağını söylediler. Bu neleri kapsıyor tam olarak?
Diğer bir kafama takılan soru da, ayna arkasında olmasına rağmen, görüşü engelleme kapsamında bir sıkıntı çıkartır mı bu tür ürünler?
Hocam, servis kendisi yapmıyor. Siz kendiniz sigorta paneli veya herhangi bir yerden tesisata bağladığınızda da etkilenen kısım garanti dışı kalır diyor servis. Zaten garanti dışı bırakmak için bahane arıyorlar, elektriksel bir hatada veya akü vs gibi sorunlarda servisin ekmeğine yağ sürmek istemem. O yüzden linkteki ürünü aldım. Şoför koltuğundan gözükmeyecek şekilde dikiz aynasının arkasına sabitledim. Kabloları da güzelce döşemenin içinden çekerek arka type c den güç aldım. Kameraya dair tek gözüme çarpan şey dikiz aynasından arkaya baktığımda arka cama sabitlediğim arka kamera. Şu ana kadar memnunum.

Hocam, servis kendisi yapmıyor. Siz kendiniz sigorta paneli veya herhangi bir yerden tesisata bağladığınızda da etkilenen kısım garanti dışı kalır diyor servis. Zaten garanti dışı bırakmak için bahane arıyorlar, elektriksel bir hatada veya akü vs gibi sorunlarda servisin ekmeğine yağ sürmek istemem. O yüzden linkteki ürünü aldım. Şoför koltuğundan gözükmeyecek şekilde dikiz aynasının arkasına sabitledim. Kabloları da güzelce döşemenin içinden çekerek arka type c den güç aldım. Kameraya dair tek gözüme çarpan şey dikiz aynasından arkaya baktığımda arka cama sabitlediğim arka kamera. Şu ana kadar memnunum.

Görsel paylaşabilirmisiniz.Üründen memnunmusunuz benimde almak istediğim model

Geri