Bağlıca Opsiyonel Otomotive gidin güzel işçilikle halleder. Yaklaşık 1 ay önce taktırdım.Aynını bende Ankara için soracaktım
3500 TL civarlarından yardımcı olur muhtemelen.Hayırlı olsun. Ne kadar aldı acaba ?
OnEcu , 2 aracimizi orda yaptirdik, kusursuz iscilik yapti sagolsunAynını bende Ankara için soracaktım
Hocam, servis kendisi yapmıyor. Siz kendiniz sigorta paneli veya herhangi bir yerden tesisata bağladığınızda da etkilenen kısım garanti dışı kalır diyor servis. Zaten garanti dışı bırakmak için bahane arıyorlar, elektriksel bir hatada veya akü vs gibi sorunlarda servisin ekmeğine yağ sürmek istemem. O yüzden linkteki ürünü aldım. Şoför koltuğundan gözükmeyecek şekilde dikiz aynasının arkasına sabitledim. Kabloları da güzelce döşemenin içinden çekerek arka type c den güç aldım. Kameraya dair tek gözüme çarpan şey dikiz aynasından arkaya baktığımda arka cama sabitlediğim arka kamera. Şu ana kadar memnunum.Merhaba, ben de araç kamerası alma aşamasındayım.
Servise sorduğum kadarıyla, etkilenen parçaların garantiden çıkacağını söylediler. Bu neleri kapsıyor tam olarak?
Diğer bir kafama takılan soru da, ayna arkasında olmasına rağmen, görüşü engelleme kapsamında bir sıkıntı çıkartır mı bu tür ürünler?
Görsel paylaşabilirmisiniz.Üründen memnunmusunuz benimde almak istediğim modelHocam, servis kendisi yapmıyor. Siz kendiniz sigorta paneli veya herhangi bir yerden tesisata bağladığınızda da etkilenen kısım garanti dışı kalır diyor servis. Zaten garanti dışı bırakmak için bahane arıyorlar, elektriksel bir hatada veya akü vs gibi sorunlarda servisin ekmeğine yağ sürmek istemem. O yüzden linkteki ürünü aldım. Şoför koltuğundan gözükmeyecek şekilde dikiz aynasının arkasına sabitledim. Kabloları da güzelce döşemenin içinden çekerek arka type c den güç aldım. Kameraya dair tek gözüme çarpan şey dikiz aynasından arkaya baktığımda arka cama sabitlediğim arka kamera. Şu ana kadar memnunum.
70mai: Innovator in Smart Dash Cams
A global leader in smart car electronics since 2016. Trusted by more than 5 million users in 100+ countries. 70mai offers safety, intelligence, and peace of mind to your driving experience.www.70mai.com