Viraj orta lastigi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dogu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dogu

Üye
İsim
Doğu
Araç
Golf 7.5
Merhabalar golf 7.5 2019 model aracım viraj orta lastik ses yapıyor genelde donuslerde bu konu hakkında bilgisi olan varmi

silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok memnunum

silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok

silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok memnunum
Bunun için travers iniyor dedi usta salıncaktan bahsetmedi öyle daha mı basit oluyor

Hocam zahmetli iş değişimi. Birkaç bakım yağlarsanız bir zaman sonra ses kesiliyor. Salıncak burçları gibi gün geçtikçe ümitsiz vaka halini almıyor viraj denge çubuğu lastikleri, 2 3 sıkmaya toparlanıyor.

Hocam zahmetli iş değişimi. Birkaç bakım yağlarsanız bir zaman sonra ses kesiliyor. Salıncak burçları gibi gün geçtikçe ümitsiz vaka halini almıyor viraj denge çubuğu lastikleri, 2 3 sıkmaya toparlanıyor.
Tam yerini bilmiyorum tunap 121 yaglayici kesermis bilgi aldım sadece muhafaza sokuldumu yaglayici sıkılacak yerdeki viraj orta lastikler görünüyor mu

Sağ taraf gozukuyor burda. Yağlama yapicam acaba değişim de olur mu

Ekli dosyalar

• 1000417328.jpg
    1000417328.jpg
    95.7 KB · Görüntüleme: 18
Sağ taraf gozukuyor burda. Yağlama yapicam acaba değişim de olur mu
Tam da bu malzeme hocam. Yağ bakımında çok rahat yapılır da. Teker sökmeden tam sağ tam sol yaparak bir miktar erişme ihtimaliniz var. Yüzeyi bir miktar suyla çamurdan tozdan arındırıp kuruduktan sonra yağlama imkanı varsa çok daha uzun ömürlü olur

Tam da bu malzeme hocam. Yağ bakımında çok rahat yapılır da. Teker sökmeden tam sağ tam sol yaparak bir miktar erişme ihtimaliniz var. Yüzeyi bir miktar suyla çamurdan tozdan arındırıp kuruduktan sonra yağlama imkanı varsa çok daha uzun ömürlü olur
Su ile yıkadim kurusun üstten çok rahat yağlama yapılır her tarafına sıkıcam benim tahminim sadece benim sağ taraf burdan ses var bu da buranın açık olmasından dolayı çamur su direk buraya ulaşıyor sol taraf kapalı orda bisey yok

Geri