silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok
Bunun için travers iniyor dedi usta salıncaktan bahsetmedi öyle daha mı basit oluyorsilikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok memnunum
Tam yerini bilmiyorum tunap 121 yaglayici kesermis bilgi aldım sadece muhafaza sokuldumu yaglayici sıkılacak yerdeki viraj orta lastikler görünüyor muHocam zahmetli iş değişimi. Birkaç bakım yağlarsanız bir zaman sonra ses kesiliyor. Salıncak burçları gibi gün geçtikçe ümitsiz vaka halini almıyor viraj denge çubuğu lastikleri, 2 3 sıkmaya toparlanıyor.
Tam da bu malzeme hocam. Yağ bakımında çok rahat yapılır da. Teker sökmeden tam sağ tam sol yaparak bir miktar erişme ihtimaliniz var. Yüzeyi bir miktar suyla çamurdan tozdan arındırıp kuruduktan sonra yağlama imkanı varsa çok daha uzun ömürlü olurSağ taraf gozukuyor burda. Yağlama yapicam acaba değişim de olur mu
Su ile yıkadim kurusun üstten çok rahat yağlama yapılır her tarafına sıkıcam benim tahminim sadece benim sağ taraf burdan ses var bu da buranın açık olmasından dolayı çamur su direk buraya ulaşıyor sol taraf kapalı orda bisey yokTam da bu malzeme hocam. Yağ bakımında çok rahat yapılır da. Teker sökmeden tam sağ tam sol yaparak bir miktar erişme ihtimaliniz var. Yüzeyi bir miktar suyla çamurdan tozdan arındırıp kuruduktan sonra yağlama imkanı varsa çok daha uzun ömürlü olur