D dogu Üye Katılım 19 Nis 2025 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 Konum İstanbul İsim Doğu Araç Golf 7.5 Bugün 15:40 #1 Merhabalar golf 7.5 2019 model aracım viraj orta lastik ses yapıyor genelde donuslerde bu konu hakkında bilgisi olan varmi
Merhabalar golf 7.5 2019 model aracım viraj orta lastik ses yapıyor genelde donuslerde bu konu hakkında bilgisi olan varmi
G gkhnclk Katılımcı Üye Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 1,239 Tepkime puanı 686 Konum istanbul İsim gökhan Araç golf 7 Bugün 17:55 #2 silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok memnunum
silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok memnunum
KS KS D dogu Üye Katılım 19 Nis 2025 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 Konum İstanbul İsim Doğu Araç Golf 7.5 30 dakika önce #3 gkhnclk dedi: silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok Genişletmek için tıkla ... gkhnclk dedi: silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok memnunum Genişletmek için tıkla ... Bunun için travers iniyor dedi usta salıncaktan bahsetmedi öyle daha mı basit oluyor
gkhnclk dedi: silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok Genişletmek için tıkla ... gkhnclk dedi: silikonlu gres kullanıyorlar salıncakları söküp lastiklerin burçların içini iyice yağlıyorlar ben yaptırdım ses yok memnunum Genişletmek için tıkla ... Bunun için travers iniyor dedi usta salıncaktan bahsetmedi öyle daha mı basit oluyor