Elektrikli Araç Bilgi ve Tüketim Verisi Paylaşımı [ANA KONU]

Kia EV2 satışa çıkmış.

• Cool – 146,5 beygir: 1.599.000 TL | 312 km WLTP (433 km şehir içi)

• Elegance – 146,5 beygir: 1.799.000 TL | 316 km WLTP (434 km şehir içi)

• Elegance Long Range – 135,2 beygir: 1.979.000 TL | 440 km WLTP (641 km şehir içi)

1786625788831.png

Geçtiğimiz hafta aracımdaki bir kaç şikayetim nedeniyle Tesla servisine yolum düştü. Ön iki kapıdaki trim sesleri, ön tekerlerden direksiyonu tam sağ-sol yaptıkça çıt sesi gelmesi ve jant kapaklarının tıkır tıkır ses çıkartması nedeniyle gittim. Yaklaşık 3 saat içerisinde sorunları garantiden hallettiler, araç işlemdeyken de o gün geçerli olmak üzere 4000₺'lik Uber Taksi kodu tanımladılar :) İşlem sonucunda kapılardaki sesleri giderip, ön iki bağlantı kolunu yenileriyle değiştirdiler ve jant kapaklarının yenilerini sipariş ettiler. Jant kapaklarını mobil olarak gelip iş yerimde veya evimde değiştireceklermiş.
Değişik bir servis tecrübesi oldu açıkçası süreç çok pürüzsüz ilerledi.

Geçtiğimiz hafta aracımdaki bir kaç şikayetim nedeniyle Tesla servisine yolum düştü. Ön iki kapıdaki trim sesleri, ön tekerlerden direksiyonu tam sağ-sol yaptıkça çıt sesi gelmesi ve jant kapaklarının tıkır tıkır ses çıkartması nedeniyle gittim. Yaklaşık 3 saat içerisinde sorunları garantiden hallettiler, araç işlemdeyken de o gün geçerli olmak üzere 4000₺'lik Uber Taksi kodu tanımladılar :) İşlem sonucunda kapılardaki sesleri giderip, ön iki bağlantı kolunu yenileriyle değiştirdiler ve jant kapaklarının yenilerini sipariş ettiler. Jant kapaklarını mobil olarak gelip iş yerimde veya evimde değiştireceklermiş.
Değişik bir servis tecrübesi oldu açıkçası süreç çok pürüzsüz ilerledi.
Tesla servislerini kimisi çok övüyor kimisi çöp diyor ben çözemedim ya hangisi :)

Tesla servislerini kimisi çok övüyor kimisi çöp diyor ben çözemedim ya hangisi :)
Açıkçası ilk kez muhatap oldum bende :) bence asıl sorun servis işlemlerinde değilde iletişimle alakalı, telefonla ulaşmak istediğinde zor olduğunu söylüyorlar. Ben uygulama üzerinden talep açtığım için bilemiyorum o tarafını.

Geri