- İsim
- Halil
- Araç
- Golf 7 2016 1.2 TSİ Comfortline DSG
Ne passat farı hocam tıkladığımda golf 7 çıkıyor
Ne passat farı hocam tıkladığımda golf 7 çıkıyor
ilan kodunu yazınca passat farı çıktı pardon, linki tıklayınca gördümNe passat farı hocam tıkladığımda golf 7 çıkıyor![]()
@HONEY hocam bu video size ait sanırım j farlar tam istediğimiz gibi yanıyor bu videodaki farları nereden almıştınız? hem bize de referans olur
hocam var mıdır bulabileceğimiz referans olacağınız bir yerSelam hocam
Evet video bana ait 6-7 sene once aracini satan bir arkadas ile takas yapmistik ben halojeri verip cift j leri almıştım
hocam var mıdır bulabileceğimiz referans olacağınız bir yer
Hocam bence bu kalınlık incelik tamamen kamera ile ilgili sanırım, benim farlarım da eb garaj'dan alınma sy marka kısalar h7 değiştirilebilir uzunları hiç açmadım bilmiyorum. Kısalara photon black katana taktım aydınlatma performansından memnunum. Almadan önce biraz araştırmıştım sy markayı övüyorlardı, eb garajın da sy marka sattığını görünce aldım direkmerhaba hocam, resimdeki sizin araç ise ledlerin duruşu tam istediğim gibi ama bendekiler böyle kalın durmuyor. içine h7 bir takım zenon taktım sadece diğeri kendinden ledli idi.
Gece araç içinde farların yolu göstermesi nasılHocam bence bu kalınlık incelik tamamen kamera ile ilgili sanırım, benim farlarım da eb garaj'dan alınma sy marka kısalar h7 değiştirilebilir uzunları hiç açmadım bilmiyorum. Kısalara photon black katana taktım aydınlatma performansından memnunum. Almadan önce biraz araştırmıştım sy markayı övüyorlardı, eb garajın da sy marka sattığını görünce aldım direk
Hocam birkaç tane örnek görsel bırakıyorum, yağmurlu karlı ve kuru havada aydınlatma performansı gerçekten güzel. Bazı fotoğraflardan eğimden dolayı far ayarı yüksekte gibi kalmış göz almaz, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Gece araç içinde farların yolu göstermesi nasıl
Sağ olasın hocam güzel bir bilgi oldu.Hocam birkaç tane örnek görsel bırakıyorum, yağmurlu karlı ve kuru havada aydınlatma performansı gerçekten güzel. Bazı fotoğraflardan eğimden dolayı far ayarı yüksekte gibi kalmış göz almaz, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Sizin araçtaki fabrikasyon bi-xenon basic farlar —>replika j led farlardan çok daha iyi aydınlatmaya sahiptir, boşu boşuna paranız boşuna gider amaan diyim.!!Benim değil hocam internetten buldum. bi ara bende heveslendim ama benim araçta soket sokete olmadığı için işlem yapılması gerekiyormuş o yüzden basic xenon farla devam ediyorum.
Eb garajdaki j farlar böyle yanıyor bildiğim kadarıyla. bi görüşün fotoğraf vs isteyin ona göre değiştirirsiniz.
eğer yapabiliyorsanız farları iade edip dediğim tip j lerden alın
Aracı ilk aldığımda kısa süreliğine heveslenmiştim şimdi bana çok boş geliyor basic xenon farlarımla mutluyumSizin araçtaki fabrikasyon bi-xenon basic farlar —>replika j led farlardan çok daha iyi aydınlatmaya sahiptir, boşu boşuna paranız boşuna gider amaan diyim.!!
Alacağınız en kaliteli J Led far bile fabrikasyon bi-xenon basic farlar kadar iyi aydınlatma sağlaması mümkün değildir,
J Led farlar Confortline halojen fardan geçenler için bir nebze iyi olabilir, ama fabrikasyon bi-xenon için görüntü (estetik harici) aydınlatma performansı vasat kalır.
Çok sağolun acaba kısalar yanınca gündüz ledlerini nasıl yaktınız acaba siz onun kodunu biliyomusunuz. Kısaları yakınca gündüz ledler yanmıyor.merhaba hocam, resimdeki sizin araç ise ledlerin duruşu tam istediğim gibi ama bendekiler böyle kalın durmuyor. içine h7 bir takım zenon taktım sadece diğeri kendinden ledli idi.
Hocam sizin highline larda u led yok değil mi. Sadece allstar pakette mi geliyor yoksa opsiyon olarak alınabiliyor mu ?Aracı ilk aldığımda kısa süreliğine heveslenmiştim şimdi bana çok boş geliyor basic xenon farlarımla mutluyumbelki ilerde bixenon plus orijinal tek u led farlara geçebilirim. ama aydınlatmasından ve görüntüsünden memnunum