- İsim
- Halil
- Araç
- Golf 7 2016 1.2 TSİ Comfortline DSG
Ne passat farı hocam tıkladığımda golf 7 çıkıyor
Ne passat farı hocam tıkladığımda golf 7 çıkıyor
ilan kodunu yazınca passat farı çıktı pardon, linki tıklayınca gördümNe passat farı hocam tıkladığımda golf 7 çıkıyor![]()
@HONEY hocam bu video size ait sanırım j farlar tam istediğimiz gibi yanıyor bu videodaki farları nereden almıştınız? hem bize de referans olur
hocam var mıdır bulabileceğimiz referans olacağınız bir yerSelam hocam
Evet video bana ait 6-7 sene once aracini satan bir arkadas ile takas yapmistik ben halojeri verip cift j leri almıştım
hocam var mıdır bulabileceğimiz referans olacağınız bir yer
Hocam bence bu kalınlık incelik tamamen kamera ile ilgili sanırım, benim farlarım da eb garaj'dan alınma sy marka kısalar h7 değiştirilebilir uzunları hiç açmadım bilmiyorum. Kısalara photon black katana taktım aydınlatma performansından memnunum. Almadan önce biraz araştırmıştım sy markayı övüyorlardı, eb garajın da sy marka sattığını görünce aldım direkmerhaba hocam, resimdeki sizin araç ise ledlerin duruşu tam istediğim gibi ama bendekiler böyle kalın durmuyor. içine h7 bir takım zenon taktım sadece diğeri kendinden ledli idi.
Gece araç içinde farların yolu göstermesi nasılHocam bence bu kalınlık incelik tamamen kamera ile ilgili sanırım, benim farlarım da eb garaj'dan alınma sy marka kısalar h7 değiştirilebilir uzunları hiç açmadım bilmiyorum. Kısalara photon black katana taktım aydınlatma performansından memnunum. Almadan önce biraz araştırmıştım sy markayı övüyorlardı, eb garajın da sy marka sattığını görünce aldım direk