Araba ön camı temizleme

İsim
Çetin
Araç
Golf 8 Active
Arkadaşlar merhaba
Benim araba ön camımda lekeler var ne yaptım ne ettim silinmiyor bilgisi olan var mı ?
Kullandığım ürünler ;
Meguiars camsil
Limon + sirke
Kireç çözücü pamuk
Yeşil mintak :)

Ekli dosyalar

• IMG_9933.jpeg
    IMG_9933.jpeg
    331.5 KB · Görüntüleme: 12

Arkadaşlar merhaba
Benim araba ön camımda lekeler var ne yaptım ne ettim silinmiyor bilgisi olan var mı ?
Kullandığım ürünler ;
Meguiars camsil
Limon + sirke
Kireç çözücü pamuk
Yeşil mintak :)
Cam pastası yaptırmanız lazım. Sadece o işe yarar. Ya da kaskolu ise camı kırın camı değiştirin (önermiyoruz tabii, vicdani boyutu var)

instagramda ince garaj var bu tarz lekeler için bi formül verdiydi, bugün hepsini sipariş ettim evde yapıp deneyeceğim onu bi denemenizi tavsiye ederim.

Cam pastası yaptırmanız lazım. Sadece o işe yarar. Ya da kaskolu ise camı kırın camı değiştirin (önermiyoruz tabii, vicdani boyutu var)
Almanyada yaşıyorum kaskomda var aslımda iyi fikir ısıtmalı cam takarım hemde kırmadanfa 100 euro değiştirebilirim :)

instagramda ince garaj var bu tarz lekeler için bi formül verdiydi, bugün hepsini sipariş ettim evde yapıp deneyeceğim onu bi denemenizi tavsiye ederim.
Bu ürünler yerine direkt cam pastası alınsa nasıl olur zirkonyum dışında diğer ürünleri kullandım silinmedi

Bu ürünler yerine direkt cam pastası alınsa nasıl olur zirkonyum dışında diğer ürünleri kullandım silinmedi
reis onları iç içe katıp aynı cam pastası tarifi veriyo, zirkonyum oksit olmadan olmaz diyodu
hepsini dediği ölçülerde karıştırıp bi dene istersen direkt de alabilirsin böyle sürekli yapabilirsin diğer türlü 100ml ye aynı parayı veriyosun pahalıya denk geliyo yani

Almanyada yaşıyorum kaskomda var aslımda iyi fikir ısıtmalı cam takarım hemde kırmadanfa 100 euro değiştirebilirim :)
Keyfiniz nasıl derse hocam.
Şu glaco mu ne onlardan mı ?
İsimsel olarak bilmiyorum Almanya olduğu için. İnstagramda ince garaj diye bir sayfa evde yapmanın tarifini veriyordu ona bakabilirsiniz. Maliyet olarak sadece ön cam için yapacaksanız dükkan tarzı bir yerde bulup yaptırmak daha mantıklı ancak tüm camlara yaparım ve 1 den fazla arabam var derseniz de kendiniz o videodaki tarifi uygulayıp yapabilirsiniz daha hesaplı olur.

Hocam para önemli değil abimde pasta da yapabilirimde merak ettim bu leke nedir ve neyle temizlenir. Tuz ruhu bile kullandım silinmedi

Almanya’da yaşıyorsanız bulabilirsiniz. Mafra cromobrill ürün var az miktarda sıkıp detay fırçasıyla ürünü yayıp bol suyla durularsanız direk kurtulabilirsiniz

Geri