cetinncelikk
Üye
- İsim
- Çetin
- Araç
- Golf 8 Active
Cam pastası yaptırmanız lazım. Sadece o işe yarar. Ya da kaskolu ise camı kırın camı değiştirin (önermiyoruz tabii, vicdani boyutu var)Arkadaşlar merhaba
Benim araba ön camımda lekeler var ne yaptım ne ettim silinmiyor bilgisi olan var mı ?
Kullandığım ürünler ;
Meguiars camsil
Limon + sirke
Kireç çözücü pamuk
Yeşil mintak![]()
Almanyada yaşıyorum kaskomda var aslımda iyi fikir ısıtmalı cam takarım hemde kırmadanfa 100 euro değiştirebilirimCam pastası yaptırmanız lazım. Sadece o işe yarar. Ya da kaskolu ise camı kırın camı değiştirin (önermiyoruz tabii, vicdani boyutu var)
Şu glaco mu ne onlardan mı ?Cam pastası yaptırmanız lazım. Sadece o işe yarar. Ya da kaskolu ise camı kırın camı değiştirin (önermiyoruz tabii, vicdani boyutu var)
Bu ürünler yerine direkt cam pastası alınsa nasıl olur zirkonyum dışında diğer ürünleri kullandım silinmediinstagramda ince garaj var bu tarz lekeler için bi formül verdiydi, bugün hepsini sipariş ettim evde yapıp deneyeceğim onu bi denemenizi tavsiye ederim.
reis onları iç içe katıp aynı cam pastası tarifi veriyo, zirkonyum oksit olmadan olmaz diyoduBu ürünler yerine direkt cam pastası alınsa nasıl olur zirkonyum dışında diğer ürünleri kullandım silinmedi
Keyfiniz nasıl derse hocam.Almanyada yaşıyorum kaskomda var aslımda iyi fikir ısıtmalı cam takarım hemde kırmadanfa 100 euro değiştirebilirim![]()
İsimsel olarak bilmiyorum Almanya olduğu için. İnstagramda ince garaj diye bir sayfa evde yapmanın tarifini veriyordu ona bakabilirsiniz. Maliyet olarak sadece ön cam için yapacaksanız dükkan tarzı bir yerde bulup yaptırmak daha mantıklı ancak tüm camlara yaparım ve 1 den fazla arabam var derseniz de kendiniz o videodaki tarifi uygulayıp yapabilirsiniz daha hesaplı olur.Şu glaco mu ne onlardan mı ?