Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

herkese merhaba,
uzun zamandır golf ailesinden uzak kalmıştım ve şimdi tekrar burada oalmak çok keyifli.
style aracım vardı ve geçen hafta sattım. buqün 0 km bayi den R-Line Black Edition aldım arkadaşlar...

Aracı bu ayın 25 nde teslim edecekler ve açıkcası biraz heyecanlıyım..
tüm arkadaşlara kısmet olsun...

WhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.36.jpegWhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.35.jpeg
Rabbim utandırmasın üstad. Çok harika bir araç güle güle kullanın.

Jantların şeklini bir tık beğenmedim, sahibi olsam değiştirmeyi veya opsiyon seçenekler varsa değiştirmeyi düşünürdüm açıkçası. Belki jantlara baktıkça alışmak gerekiyordur :)

Jantların şeklini bir tık beğenmedim, sahibi olsam değiştirmeyi veya opsiyon seçenekler varsa değiştirmeyi düşünürdüm açıkçası. Belki jantlara baktıkça alışmak gerekiyordur :)
Yeni nesil jantlara gözler alıştıkça bence aranan bir jant olacaktır bunlar. Piano black detayların bol olduğu araçlarda eski nesil düz jantlar basit duruyor aracı tamamlamıyor.

Dikkatli bakınca farkettim benim attığım görseldeki 17" jantla arasında belirgin farklar da varmış (lastiğe yakın yerdeki krom şerit detaylar) düzeltme:sarı site ilanlarının hepsinde varmış o çizgi
bir de bunlar 18" imiş, tam bulunmaz hint kumaşı kıvamında. Birçok kişi 17" jantın yanakları kalın durduğu için istemiyor.

Parça kodu 3J0601025M
Görselini Passat B9 da bulabildim

Ekli dosyalar

• sddefault.jpg
    sddefault.jpg
    43.4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Yeni nesil jantlara gözler alıştıkça bence aranan bir jant olacaktır bunlar. Piano black detayların bol olduğu araçlarda eski nesil düz jantlar basit duruyor aracı tamamlamıyor.

Dikkatli bakınca farkettim benim attığım görseldeki 17" jantla arasında belirgin farklar da varmış (lastiğe yakın yerdeki krom şerit detaylar)
bir de bunlar 18" imiş, tam bulunmaz hint kumaşı kıvamında. Birçok kişi 17" jantın yanakları kalın durduğu için istemiyor.

Parça kodu 3J0601025M
Görselini Passat B9 da bulabildim
Aynen öyle geriden gelmeye gerek yok yeni nesil jantlar bence de çok yakışıyor yeni araçlara.

Dediğinin tersi de eski araçlara yeni nesil jant güzel olmuyor. Herkesin pabucu kendine :)

çok teşekkürler, darısı sizlerin olsun hocam :)

açıkcası jantları ben çok beğendim, yeni araçlara bu jamtlar çok yakışıyor..

Geri