All seasons lastik mi? Yazlık lastik mi?

En azından alacak olanlar dikkatli olur (y) Doğal olarak bizim golf araçlarda yok bu ölçüler :ROFLMAO:

Test edilmiş onaylanmış all seasons lastikler var hocam haberiniz yok galiba araştırmanızı tavsiye ederim
birkaç mesaj yukarda da kullanıcı olarak test edip geri dönüş yorumu yazanlar var hocam, birşeyin üretilmiş ve test edilmiş olması performans göstereceği anlamına gelmez diye düşünüyorum, 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda tutunmayı sağlayan yumuşak bir lastik 7 derecenin üstünde mesela 32 derecede nasıl bir tutunma sağlayacak diye merak ediyor insan doğal olarak.

yani mantıken böyle bir lastiğin olmaması lazım ya yazlıktır ya kışlık.
Aynen mantıksız . Sanki chip var lastikte de havayı kokluyor soğuk sıcak havaya göre yumuşayıp sertleşiyor saçmalık . Hade öyle oldu diyelim 2. Senesi sıcak havalarda özelliğini kaybediyor bir kere o saçmalığı yapmıştım.

Merhabalar.
Çok kararsız kaldığım konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Yazlık kışlık ayrı set yapmayı düşünürken hem depolama sorunu hemde 16” orjinal jantları beğenmememden kaynaklı 4 mevsim lastik alıp 17” belmont jantlarıma takmayı düşünüyorum.

Kullanıcı yorumları çok önemli.
Ankara şartlarında kullanım için öneriniz nedir?
Yoğun karlı bir Ankara gecesinde dört mevsim lastik ile kötü bir anım var. 50 KM hızla giderken neredeyse kaza yapıyordum. Aracıma o günden sonra dört mevsim lastik almamaya yemin ettim. Hiçbir görevi tam yerine getirmeyen yarım lastik olarak adlandırıyorum. Daha ılıman bir iklimde olsaydık al derdim ama dostum bence can taşıyoruz. İmkanın varsa Dunlop - Falken vs. orta segment de olsa kış lastiği almanı öneririm.

Merhabalar.
Çok kararsız kaldığım konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Yazlık kışlık ayrı set yapmayı düşünürken hem depolama sorunu hemde 16” orjinal jantları beğenmememden kaynaklı 4 mevsim lastik alıp 17” belmont jantlarıma takmayı düşünüyorum.

Kullanıcı yorumları çok önemli.
Ankara şartlarında kullanım için öneriniz nedir?
Hocam öncelikle merhaba
Evvela
“çok kararsız kaldığım konu, kullanıcı yorumu, öneriniz nedir” filan demişsiniz
Ancak
Şöyle bi yorumları okudum
Arkadaşlara 4 mevsim önermekle yetinmeyip
İnceleme videosu izleyin filan demişsiniz
Doğrusu kafam karıştı 🤔

Merakınız kullanım önerisi ise, Ankara’da yaşayan biri olarak naçizane tavsiyede bulunabilirim
Ama niyetiniz
4 mevsim tavsiyesinde bulunmaksa,
Teşekkür ediyorum

Michelin alt markası Kormoran taktırdım All Season. 2010 Polo ya.

50-60k km gideceğini söyledi Birol usta. Atatürk Oto San. 1. Kısımda Michelin Pirelli bayisi.

Fiyat olarak yaz kış ayrı ayrı kullanma ile aynı oluyor avantajı sökme takma işi yok.

Goodyear Pirelli gibi markaların All Seasons 4 Mevsim olanları yerli üretim dediler. Kormoran onlardan daha iyi olduğu için onu önerdiler (tabi burası Michelin bayi).

Kormoran 3500
Michelin 6000

Michelin alt markası Kormoran taktırdım All Season. 2010 Polo ya.

50-60k km gideceğini söyledi Birol usta. Atatürk Oto San. 1. Kısımda Michelin Pirelli bayisi.

Fiyat olarak yaz kış ayrı ayrı kullanma ile aynı oluyor avantajı sökme takma işi yok.

Goodyear Pirelli gibi markaların All Seasons 4 Mevsim olanları yerli üretim dediler. Kormoran onlardan daha iyi olduğu için onu önerdiler (tabi burası Michelin bayi).

Kormoran 3500
Michelin 6000

Hayırlı olsun lastiklerin, 50-60k çok iyi değer bence eğer doğru ise kaldıki benim MTM Michelin bayisi arkadaşım 18” Michelin CrossClimate 3 Sport 92Y XL bunu taktığımda 40k garanti görürsün dedi🫣 sonra gelirsin değiştiririz dedi🤗

Yani 50-60 dedi belki 40 tır. Özetle şunu söylüyor bayi “ömrü normal lastiğin yarısı o yüzden fiyat olarak fark etmiyor”

Lastiklerin görünüşü kaliteli bakalım dedikleri gibi çıkacak mı?

Geri