All seasons lastik mi? Yazlık lastik mi?

En azından alacak olanlar dikkatli olur (y) Doğal olarak bizim golf araçlarda yok bu ölçüler :ROFLMAO:

Test edilmiş onaylanmış all seasons lastikler var hocam haberiniz yok galiba araştırmanızı tavsiye ederim
birkaç mesaj yukarda da kullanıcı olarak test edip geri dönüş yorumu yazanlar var hocam, birşeyin üretilmiş ve test edilmiş olması performans göstereceği anlamına gelmez diye düşünüyorum, 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda tutunmayı sağlayan yumuşak bir lastik 7 derecenin üstünde mesela 32 derecede nasıl bir tutunma sağlayacak diye merak ediyor insan doğal olarak.

yani mantıken böyle bir lastiğin olmaması lazım ya yazlıktır ya kışlık.
Aynen mantıksız . Sanki chip var lastikte de havayı kokluyor soğuk sıcak havaya göre yumuşayıp sertleşiyor saçmalık . Hade öyle oldu diyelim 2. Senesi sıcak havalarda özelliğini kaybediyor bir kere o saçmalığı yapmıştım.

Merhabalar.
Çok kararsız kaldığım konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Yazlık kışlık ayrı set yapmayı düşünürken hem depolama sorunu hemde 16” orjinal jantları beğenmememden kaynaklı 4 mevsim lastik alıp 17” belmont jantlarıma takmayı düşünüyorum.

Kullanıcı yorumları çok önemli.
Ankara şartlarında kullanım için öneriniz nedir?
Yoğun karlı bir Ankara gecesinde dört mevsim lastik ile kötü bir anım var. 50 KM hızla giderken neredeyse kaza yapıyordum. Aracıma o günden sonra dört mevsim lastik almamaya yemin ettim. Hiçbir görevi tam yerine getirmeyen yarım lastik olarak adlandırıyorum. Daha ılıman bir iklimde olsaydık al derdim ama dostum bence can taşıyoruz. İmkanın varsa Dunlop - Falken vs. orta segment de olsa kış lastiği almanı öneririm.

Geri