Golf 8 Tavan Sarkması & Genel Trim Sesleri̇

tunahan33

Yeni Üye
İsim
Tunahan
Araç
Golf 2023 1.0 TSI Impression
Değerli Golf uzmanları,
Henüz 43 bin km'de olan Golf 8 2023 Impression aracımdan yaşadığım yerdeki yolların da bozuk olmasından mütevellit her gün farklı yerlerinden sesler geliyor. Silikon sprey sıkıyorum idare ediyor fakat artık can sıkıcı bir hal almaya başladı. tKaskom'da ''mini onarım> iç tamir'' hakkım var. Daha önce bu tarz bir işlem yaptırdınız mı ? Trim sesleri için bir aksiyon alıyorlar mı ?

İkinci sorum olarak. Tavanın cam ile olan birleşim yerinde hafif sarkma mevcut. Kendim ne ile yapıştırmalıyım? Burası da ses yapıyordu içine biraz süngerlerden minik minik doldurdum fakat uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.
İlgili video: Tavan sarkması

İkinci sorunun cevabı olarak ön cam değişmiş mi daha önce ? Hiç denk gelmedi böyle bir sarkma çünkü

Upvote 0
İkinci sorunun cevabı olarak ön cam değişmiş mi daha önce ? Hiç denk gelmedi böyle bir sarkma çünkü
Evet hocam nokta atışı tespit. Ön cam değişmiş serviste orijinaliyle.
Hatta konusu açılmışken sorayım. Araçta yağmur sensörü var galiba. Faturada "Yağmur sensörü jeli" ibaresi vardı. Silecekleri INT ayarında çalıştırıyorum. Sadece yavaş modda çalışıyor. Yağmur yokken de çalışıyor.
2023 Golf 1.0 TSI Impression anlayamadım var mı yok mu yoksa bozuk mu
Ayrıca bu cam için ne önerirsiniz? Dediğim gibi kaskodan mini tamir hakkını mı kullanmalıyım yoksa kendim bir maddeyle yapıştırabilir miyim

Upvote 0
Evet hocam nokta atışı tespit. Ön cam değişmiş serviste orijinaliyle.
Hatta konusu açılmışken sorayım. Araçta yağmur sensörü var galiba. Faturada "Yağmur sensörü jeli" ibaresi vardı. Silecekleri INT ayarında çalıştırıyorum. Sadece yavaş modda çalışıyor. Yağmur yokken de çalışıyor.
2023 Golf 1.0 TSI Impression anlayamadım var mı yok mu yoksa bozuk mu
Ayrıca bu cam için ne önerirsiniz? Dediğim gibi kaskodan mini tamir hakkını mı kullanmalıyım yoksa kendim bir maddeyle yapıştırabilir miyim
Cam serviste değiştiyse ve aynı servise ulaşımınız varsa görüşün destek olurlar sanırım. Daha önce serviste değişim yaptırıp bu tarz sorun yaşayanlar oldu diye hatırlıyorum görürlerse yazarlar.
İmpression golf’te yağmur sensörü yok jel değişim dediği neymiş onu anlamadım.

Upvote 0

Geri