Golf 1.5 tsi aşırı şıngırtı sesi

İsim
Mitat
Araç
1.5 tsi comfortline
Video yu izleyip yardım ederseniz sevinirim bu çatal sesi değil gibi geldi daha önce dsg ya da aracında böyle bir problemi olan oldumu? Bi kaç facebok ve wp grubuna yazdım kimse umursamadı.

Yok abi normal giderken de yapıyor
Daha önce 1.0 tsi de benzeri bir ses yaşadık

Şanzıman alt kulağı veya şanzıman alt takozu olması lazım 2 sinden birisi yüzünden yaşandı. Bundandır demiyorum tabi ki ama buna yakın bir sesti.

Bir de son zamanlarda turbo wesgate'in orada bir parça şıkşıklıyormuş şikayetler artmış ancak ben bu sesi hiç fiziki olarak duymadığım için yorum yapamayacağım. Bir ihtimal bunlar da olabilir . Anadolu yakasında olsanız önerebileceğim birkaç yer olurdu arıza teşhisi için ancak silivridesiniz sanırım hocam çok uzak

Upvote 0
Daha önce 1.0 tsi de benzeri bir ses yaşadık

Şanzıman alt kulağı veya şanzıman alt takozu olması lazım 2 sinden birisi yüzünden yaşandı. Bundandır demiyorum tabi ki ama buna yakın bir sesti.

Bir de son zamanlarda turbo wesgate'in orada bir parça şıkşıklıyormuş şikayetler artmış ancak ben bu sesi hiç fiziki olarak duymadığım için yorum yapamayacağım. Bir ihtimal bunlar da olabilir . Anadolu yakasında olsanız önerebileceğim birkaç yer olurdu arıza teşhisi için ancak silivridesiniz sanırım hocam çok uzak
Evet silivrideyim vesgate den gelen ses değil bence o gevşeyen ses zaten aldığımda vardı ufak bi zırıltı ama bu baya bir gürültülü. Bi arkadaşta bijonlarının biri gevşek olabilir mi dedi ama bilemiyorum yarın bi sanayiye gidip kontrol etmek laazım

Upvote 0

Geri