Aslinda eski aracındaki jantları söküp satsaydın olurmuş. Kurumsal firmaya verdin sonuçta jantlara fiyat çıkarmazlar.16 jantlar ile arabaya bakasım gelmiyor
eski aracımdaki valenciaları çıkarıp sattım aracı. sonra da valenciaları ayrı sattım ama binpişmanımAslinda eski aracındaki jantları söküp satsaydın olurmuş. Kurumsal firmaya verdin sonuçta jantlara fiyat çıkarmazlar.
Neden sattın ki para mı lazımdı araba için sonra param olunca alırım falan mı dedineski aracımdaki valenciaları çıkarıp sattım aracı. sonra da valenciaları ayrı sattım ama binpişmanım
garanti uzattım 1 sene. jantı satıp parasını çıkarırım diye düşündüm. param da vardı aslında psikolojik olarak garanti uzatmak için kendimi kandırdım işteNeden sattın ki para mı lazımdı araba için sonra param olunca alırım falan mı dedin
Garanti sonradan uzatılırken daha mı pahalı oluyor? Araştırmışsındır diye bi sorayım dedimgaranti uzattım 1 sene. jantı satıp parasını çıkarırım diye düşündüm. param da vardı aslında psikolojik olarak garanti uzatmak için kendimi kandırdım işte
evet daha pahalı oluyor.Garanti sonradan uzatılırken daha mı pahalı oluyor? Araştırmışsındır diye bi sorayım dedimŞu alternatör muhabbetinden dolayı uzatasım geliyor biraz..
Of çoktan geçmiş bizim zaman indirimli fiyat içinevet daha pahalı oluyor.
burdan bakabilirsin. şuan ilk 1 ay içinde uzatırsan 62k, sonra 24 ay içinde uzatırsan 79k![]()
Volkswagen Garanti Plus Sigortası - vdf Sigorta
vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri Volkswagen Garanti Plus ile aracınızın garantisini 5 yıla kadar uzatın; yetkili servis güvencesiyle koruma sağlayın.www.vdfsigorta.com.tr
Hatta Aralık ayında 52k'dı ben alırken. Bir de olurda arabayı uzatılmış garanti başlamadan satarsak iade alabiliyoruz.evet daha pahalı oluyor.
burdan bakabilirsin. şuan ilk 1 ay içinde uzatırsan 62k, sonra 24 ay içinde uzatırsan 79k![]()
Volkswagen Garanti Plus Sigortası - vdf Sigorta
vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri Volkswagen Garanti Plus ile aracınızın garantisini 5 yıla kadar uzatın; yetkili servis güvencesiyle koruma sağlayın.www.vdfsigorta.com.tr
Araçta orijinal spor yay vardı, zaten 18'lik Salvador'lar ile gelmişti fabrikadan.Güle güle kullanın çok yakışmış maşAllah. Arabada yay var mı bir de ölçü ne kullandınız jant lastik.