Virtu
Yeni Üye
HaydaCumartesi aracıma taktığım orjinal 18 sebring + 2026 üretim pilot sport 5 ler var ama pahalı gelir![]()
HaydaCumartesi aracıma taktığım orjinal 18 sebring + 2026 üretim pilot sport 5 ler var ama pahalı gelir![]()
18 inç orjinal sebring jant (fabrikasyon boyası + %95 görsel iyi kondisyonda)HaydaFiyat ne olur
Özelden foto atarsanız bir bakayım18 inç orjinal sebring jant (fabrikasyon boyası + %95 görsel iyi kondisyonda)
2026 üretim pilot spot 5 (28.03.2026'da takıldı lastikler)
fiyat:70 bin
boludaysanız kargoyu karşılarım
Madrid jantlar 16 olmuyor mu hocam normalde böyle farklı jant boyutu da mı oluyormuş ? Hiç araştırmadım gerçi dedüşünürseniz aracımdan çıkma orjinal 17 inç allstar jantı madrid modeli var
sadece 17Madrid jantlar 16 olmuyor mu hocam normalde böyle farklı jant boyutu da mı oluyormuş ? Hiç araştırmadım gerçi de
05414374313 watsaptan yazın hocam akşam atayımÖzelden foto atarsanız bir bakayım
Bilezik konusunda tavsiyeniz var mı? 73.1 göbek olduğu için 57.1'e uygun bilezik lazım. Plastik olanlar için birkaç yere sordum plastiğin PA66 ısı dayanımlı olup olmadığını söyleyemiyorlar. Metal bilezik de satan göremedim.HB Birlasshop üzerinden MSW P1 18 siparişi verdim. Bakalım nasıl olacak. Aslında OEM bir görüntü istiyordum ama malum piyasada jant yok. En azından replika değil.
Hızlı gidince belli olmuyoraynı durumdayız. en azından sizin aracınız style. jantlarını 17inc ve kabul edilebilir. bizim 16 life jantı memur işi
Jant işini ben de çok araştırdım ve almaya çalıştım ancak erişim sağlanamıyor gibi, sahibinden de orijinal VW sıfır kutulu orijinal diye sattıkları jantlardan aldım jantların ağırlıkları farklı ve arabada titreşim yapıyor 110 km/h den sonra, jantların içinde baskısı kabartması logosu kare kodu her şeyi var ancak bir türlü balans tutmayınca ağırlıklarına baktım ve farklı, yani orijinal değilmiş. Zaten garip bir şekilde Orijinal kutulu VW jantı diye satılan 17'' Ventura, 18'' Richmond gibi jantların neredeyse tamamı Ankara'da ve kutulu sıfır olarak satılıyor, yaklaşık 30.000 TL ile 45.000 TL civarında takımını satıyorlar zaten tanesi bu rakamlarda Doğuştan almak istenince hal böyle olunca bu kadar ucuz satmaları da zaten başlı başına soru işaretiydi.
O.Z. Racing almaya niyetlendim paraya kıyıp birlasshop yetkili satıcı görünüyor ancak model yok ellerinde 2 çeşit vardı sitede. Bursa da oldukça bilinen bir tuning firmasının sitesinde gördüm ve almak istedim ancak sitede stok var gibi görünse dahi işin aslı öyle değilmiş; 30-45 gün arası yurtdışından getirtiyorlarmış, hadi ona da tamam ama ücretin tamamını istiyorlar kapora ile sipariş kabul etmiyorlar, faturayı ne zaman keseceksiniz diyorum jantlar gelince diyorlar. 110.0000 TL ödeme yapılacak ama elle tutulur bir garantisi yok işin, geldi gecikti tedarik edilemedi veya sorunlu geldi gibi şeyler yaşanabilir.
Doğuş'a soruyorum yerli üretim jantlar ile ithal üretim jantların fiyatları aynı ve tanesi ortalama 34-45.000 TL civarında
Ben bir süreliğine jant defterini kapattım bu sebeplerle.
Titreşim ya da balans tutmamasının sebebi maalesef jantlar kalitesiz olduğundan göbekten milimetrik yamulması. 40 yanak lastikle Arceo jantta yaşamıştım. Gözle görülür bir şey yok elbet ama 120’den sonra araç hafif titremeye başlıyor, çok can sıkıcı bir durum. Düzelttiriyorum malum ülkemizdeki çukurlar sağolsun yine aynı hale dönüyor. Kullandığım lastikte Continental PC7 92Y XL’tı. Gider 35 yanak Milestone lastik takarım yamulursun eyvallahta XL PC7’lerde dikkatli sürmeme rağmen 6 ay gibi kısa sürede 4 jantında yamulması çok saçma geliyor. Yamulduktan sonrada Arıcıoğlu batmış zaten kaldım ortada en sonunda ölü fiyata sattım jantları. Çoğu replika ya da üretim maliyeti düşük jantlarda yaşanılabilecek durum. Asıl benim anlamadığım konu bazı adamlar var ince yanak kalitesiz lastiklere 19 jant takıp arabayı dip basıyor. Bunlar nasıl arabayı sürebiliyorlar ya da jantı yamultmuyorlar?Benim korktuğum konu da bu. Jantın her şeyi yapmışlar kabartmaları vs ama dediğiniz gibi titreşim yapmasını takmadan anlayamayız. Çoğu yere de taktıktan sonra iade etme konusunda sıkıntı yaşayabiliriz zaten millet barut gibi kimseyle tartışmaya girmeye gelmiyor. Teşekkürler hocam
Titreşim ya da balans tutmamasının sebebi maalesef jantlar kalitesiz olduğundan göbekten milimetrik yamulması. 40 yanak lastikle Arceo jantta yaşamıştım. Gözle görülür bir şey yok elbet ama 120’den sonra araç hafif titremeye başlıyor, çok can sıkıcı bir durum. Düzelttiriyorum malum ülkemizdeki çukurlar sağolsun yine aynı hale dönüyor. Kullandığım lastikte Continental PC7 92Y XL’tı. Gider 35 yanak Milestone lastik takarım yamulursun eyvallahta XL PC7’lerde dikkatli sürmeme rağmen 6 ay gibi kısa sürede 4 jantında yamulması çok saçma geliyor. Yamulduktan sonrada Arıcıoğlu batmış zaten kaldım ortada en sonunda ölü fiyata sattım jantları. Çoğu replika ya da üretim maliyeti düşük jantlarda yaşanılabilecek durum. Asıl benim anlamadığım konu bazı adamlar var ince yanak kalitesiz lastiklere 19 jant takıp arabayı dip basıyor. Bunlar nasıl arabayı sürebiliyorlar ya da jantı yamultmuyorlar?
Bende girmemek istedim bu yüzden ama insan değiştirmekte istiyor. Almışken 18 inçten aşağısınada para vermek istemiyorum çünkü kendini göstermeyecek. Şimdi orijinal VW jantı alsam ya çıkma olacak ya da sıfırı çok pahalı olacak. Marka olupta önerilen ürünler var mesela MSW ama dandik diyorlar. İyi bir marka almak isteyipte 80-90 bin TL bayılmak istemiyorum. Kormetal, Elite Wheels ve CMS markaları kaliteli diyorlar ama model seçeneğiniz kısıtlı ve tecrübe edemediğim içinde yine zamanla göbekten yamulurlar mı bilmiyorum. Umarım birisi jant konusunda aydınlatır bizi.İzmirde replikaya hiç girmemek lazım o zamanorjinal çıkma bulana kadar üstündeki 16 jantlar duracak yapacak bir şey yok gibi. 120
‘ yle giderken titreme konusu sinir bozar. Size de geçmiş olsun jantlar kötü olmuş en azından elinizde kalmamış.