Auto Far Anahtarı Sis Yakma Sorunu

tolga_28

Yeni Üye
İsim
Tolga
Araç
Golf 6 comfortline dsg
Abiler aracım 2010 1.4 tsi dsg comfortline. Auto far anahtarı aldım bayramdan önce araca taktım fakat auto konumundayken karanlıkta farlar yanıyor falat farlarla birlikte sislerde yanıyor. Firma ile görüştüm yenisini gönderdik dediler bugün geldi taktım yine aynı. Başına bu durum gelen var mı ?

Abiler aracım 2010 1.4 tsi dsg comfortline. Auto far anahtarı aldım bayramdan önce araca taktım fakat auto konumundayken karanlıkta farlar yanıyor falat farlarla birlikte sislerde yanıyor. Firma ile görüştüm yenisini gönderdik dediler bugün geldi taktım yine aynı. Başına bu durum gelen var mı ?
Vagcom tarzı bir yerde kodlatmayı deneyebilirsin

Upvote 0
Vagcom tarzı bir yerde kodlatmayı deneyebilirsin
Yarın bi gidip soracağım fakat yakın bi oto elektrikçi abim var ona sordum ben çok taktım hepsi sök taktı hiç kodlamalı birşeye denk gelmedim dedi ki sonuçta bu üniversal bir parça orjinal bir modül değil

Upvote 0
Benzerinden bende de var. 2011 PQ35 platform. Bendekinde normal far anahtarıyla ön ve arka sisler açılıp kapatılabilirken, ldr sensörlü Çin anahtarında sis farları, anahtarı geri çekince çalışmıyor maalesef.
Anahtarın birçok özelliğini, kontak açık-kapalı durumuna göre düğmeyi sağa-sola çevirerek açıp kapatmak mümkün. Bendeki anahtarın kullanım kılavuzunu tercüme etmiştim. Orada sislerin normal farlarla yanması açılıp kapatılabiliyor.
Bendeki anahtarın ilgili kısmı;

Ekli dosyalar

• 1000316097.jpg
    1000316097.jpg
    101.5 KB · Görüntüleme: 16
Upvote 0
Benzerinden bende de var. 2011 PQ35 platform. Bendekinde normal far anahtarıyla ön ve arka sisler açılıp kapatılabilirken, ldr sensörlü Çin anahtarında sis farları, anahtarı geri çekince çalışmıyor maalesef.
Anahtarın birçok özelliğini, kontak açık-kapalı durumuna göre düğmeyi sağa-sola çevirerek açıp kapatmak mümkün. Bendeki anahtarın kullanım kılavuzunu tercüme etmiştim. Orada sislerin normal farlarla yanması açılıp kapatılabiliyor.
Bendeki anahtarın ilgili kısmı;
Yazan komutları denedim olmadı maalesef kendi kullanma kılavuzuna baktım orada da sağa sola çevir ayarları var ama başka özellikler için. Örneğin far karşılama vs

Upvote 0
Kontak açık motor çalışmıyor halde.
Far düpmesi park konumunda en az 3 saniye bekletilecek. Sonra hızlıca 2 kez auto ve park jonumuna getirilecek.

Bu program sis farlarını kısa forlarla eşleştirip ayırıyor. Programın geçerli olduğu düğme üzerindeki sis farı ışığının yanmasıyla belirtiyor.

Upvote 0

Geri