2015 model golf 7 aracim 100bin km yi doldurdugu icin araci degistirip suvcuk bi araca gecmeye karar verdim ve bugun oglen ankaradaki vw bayine ( ismi bende kalsin) troc life almaaya gittim . Kafaya koymustup kaporasini verecektim ama olmadi. (İlginc olan araclarin cogu satilmis ve galiba galericiler alio) 1 tane kalmis beyaz onun icin onda da sira varmis , neyse ben oradayken siradaki arkadas vazgecmis parayi tamamlayamadigi icin , sira sizde dedi temsilci. 2400 fiyat verdiler life troc icin ve parayi 2 gun icinde tamamlamam gerektigini yoksa siranin siradaki diger arkadasa gececegini soyledi temsilci . Ben de 5 gun sonra vereyim parayi param tam hazir degil dedim ,hatta yarisini simdi yarisini pazartesi vereyim dedim kabul etmediler.isin ilginci faturayi haftaya keseceklerini onun icinde fiyat garantisi veremeyceklerini soylediler ,ben de vazgectim. Sonra baska bi bayiyi aradim sordum araclarin 2 haftada anca gelecegini gumruk vs isleri oldugu icin ve parayi arac geldiginde alacaklarini soylediler ama onlarda fiyat garantisi vermedi . Anlayacaginiz sanki cok matah bi araba gibi troc u sirayla satiyorlar ve paran oldugu halde alamiyorsun bu da burada dursun. Kim aliyor bu araclari anlamis degilim .