Yeni T-Roc Life, Style ve R-Line Donanım Özellikleri

Golf Life-Style farkı gibi değil burada donanım farkı çok fazla olmuş.

Style ise her şey fazlası ile var. Arada uçurum var.

Life Golf ten düşük donanımlı. Sadece düşük donanımlı değil, önemli donanımlar da eksik. Life almazdım.
Neden 8 saat sürmüş anlamadım, İzmir den çık yolda tek şarj oda 25 dk ile varırsın İstanbul’a bunu bir çok kez yaptım. 4-5 saati geçmedi yolculuğum o 25 dakika da da bir ihtiyaç için dolanıp geliyorum doluyor zaten süre. Bayram zamanlarında yola çıkmadan önce planlamanı buna göre yaparsan en sakin İstastonları düşünüp yola çıkarsan sorun olmayacaktır. İçten yanmalıya göre 2-3 kat daha az öder duruma gelindi şuan Elektirkli araçla varsın 25-30 dk bekleyeyim hatta 1 saat bile beklerim 15 bin km de bir 18-20 bin civarı verdiğim bakım parasıda cebimde ekstra kalır.

Q2 yerine yeni Troc’u düşünüyordum ama Style’a ekstra opsiyonları standart yapıp fiyatları şişirmiş Doğuş. Direkt bayi fiyatı Life 2388 tl ve Style 3000 tl. Rline 3200 tl idi sanırım.

Ne enteresan ?

Durdular durdular

Altının en dip yaptığı gün troc fiyatı açıkladılar

Millet keriz ya ? Altın düstü perisan oldu ahali !

Daha da düşer korkusuna Herkes altından çıkıp troc alacak

Yokk öyle bisey ....

Ne enteresan ?

Durdular durdular

Altının en dip yaptığı gün troc fiyatı açıkladılar

Millet keriz ya ? Altın düstü perisan oldu ahali !

Daha da düşer korkusuna Herkes altından çıkıp troc alacak

Yokk öyle bisey ....

İş yerinde "life paket lansmana özel ucuz çıkmış, şimdi alıp 5-6 ay sonra yüksekten sarı siteye koyalım" lafları duyuyorum. Hangisi daha kötü Doğuş mu yoksa bizim insanımız mı bilemiyorum bazen.

Bende yeni T-Roc almaya niyetim vardı. İlk çıktığında Skoda Karoq fiyatını da böyle beklemiştik fiyatı görünce vazgeçip zaman kaybetmiştik. Onun için bu defa böyle olacağını tahmin ettiğimden beklemeden ve bir çuval para vermemek için 2024 T-Cross aldım.

İş yerinde "life paket lansmana özel ucuz çıkmış, şimdi alıp 5-6 ay sonra yüksekten sarı siteye koyalım" lafları duyuyorum. Hangisi daha kötü Doğuş mu yoksa bizim insanımız mı bilemiyorum bazen.

Sizin işyerindekilerin hepsi dün dipten altın alıp zulaya attılar . Çaktırmıyorlar

2015 model golf 7 aracim 100bin km yi doldurdugu icin araci degistirip suvcuk bi araca gecmeye karar verdim ve bugun oglen ankaradaki vw bayine ( ismi bende kalsin) troc life almaaya gittim . Kafaya koymustup kaporasini verecektim ama olmadi. (İlginc olan araclarin cogu satilmis ve galiba galericiler alio) 1 tane kalmis beyaz onun icin onda da sira varmis , neyse ben oradayken siradaki arkadas vazgecmis parayi tamamlayamadigi icin , sira sizde dedi temsilci. 2400 fiyat verdiler life troc icin ve parayi 2 gun icinde tamamlamam gerektigini yoksa siranin siradaki diger arkadasa gececegini soyledi temsilci . Ben de 5 gun sonra vereyim parayi param tam hazir degil dedim ,hatta yarisini simdi yarisini pazartesi vereyim dedim kabul etmediler.isin ilginci faturayi haftaya keseceklerini onun icinde fiyat garantisi veremeyceklerini soylediler ,ben de vazgectim. Sonra baska bi bayiyi aradim sordum araclarin 2 haftada anca gelecegini gumruk vs isleri oldugu icin ve parayi arac geldiginde alacaklarini soylediler ama onlarda fiyat garantisi vermedi . Anlayacaginiz sanki cok matah bi araba gibi troc u sirayla satiyorlar ve paran oldugu halde alamiyorsun bu da burada dursun. Kim aliyor bu araclari anlamis degilim .

2015 model golf 7 aracim 100bin km yi doldurdugu icin araci degistirip suvcuk bi araca gecmeye karar verdim ve bugun oglen ankaradaki vw bayine ( ismi bende kalsin) troc life almaaya gittim . Kafaya koymustup kaporasini verecektim ama olmadi. (İlginc olan araclarin cogu satilmis ve galiba galericiler alio) 1 tane kalmis beyaz onun icin onda da sira varmis , neyse ben oradayken siradaki arkadas vazgecmis parayi tamamlayamadigi icin , sira sizde dedi temsilci. 2400 fiyat verdiler life troc icin ve parayi 2 gun icinde tamamlamam gerektigini yoksa siranin siradaki diger arkadasa gececegini soyledi temsilci . Ben de 5 gun sonra vereyim parayi param tam hazir degil dedim ,hatta yarisini simdi yarisini pazartesi vereyim dedim kabul etmediler.isin ilginci faturayi haftaya keseceklerini onun icinde fiyat garantisi veremeyceklerini soylediler ,ben de vazgectim. Sonra baska bi bayiyi aradim sordum araclarin 2 haftada anca gelecegini gumruk vs isleri oldugu icin ve parayi arac geldiginde alacaklarini soylediler ama onlarda fiyat garantisi vermedi . Anlayacaginiz sanki cok matah bi araba gibi troc u sirayla satiyorlar ve paran oldugu halde alamiyorsun bu da burada dursun. Kim aliyor bu araclari anlamis degilim .
Neden golf değil de bu donanımı kısılmış t-roc peki hiçbir artısı yok ki

Zevkler tartışılmaz biliyorum ama gerçekten aklım almadığı için ciddi soruyorum

Yavvv ellerinde yeterli sayıda araç yok

Yersenn sıra var ! 3153. Sıradasınız

Hepsi satılmış mış ?

Life troc stoğu tam olarak haziranda bayilerde olacak

Kaynak ? " Gizli bir tanık"

Neden golf değil de bu donanımı kısılmış t-roc peki hiçbir artısı yok ki

Zevkler tartışılmaz biliyorum ama gerçekten aklım almadığı için ciddi soruyorum
Boşverin hocam yaşına göre çok çok iyi olan 100 bin km deki golf 7 niz hepsinin içinden geçer.

Travel asist, led matrix farlar, kablosuz sarj.
Bunlar tiguan ve tayronda ust donanimlarda bile yok.
Dogusun ilginc secimleri.

Yalniz bu troc style satar
demedi demeyin

Bu durum yemek yeme yerlerinde kapının önünde dakikalarca sıra bekleme işiyle aynıdır.

Cebimde para var ve sıra aylarca bekleyeceğim. Hadi oradan. O araca kör kütük aşık değilsem almaktan vazgeçerim o an. Başka alternatiflere yönelin. Kimsenin sizi cebinizdeki para ile bekletip vaktini çalmaya Hakkı yok.

2 sene önce sıfır 1.4 egea için yazılmıştım. Sıraya almışlardı beni hala sıra bekliyorum :)

Arkadaşımda şirket aracı BMW i5 eDrive40
Eşinde VW Golf 1.5 eTSI 116 PS DSG var.

Bayram dönüşü BMW i5 eDrive40 ile İzmir - İstanbul 8 saatte gelebildiler.

Tövbe ettiler. Bundan sonra uzun yol için VW Golf 1.5 eTSI 116 PS DSG diyorlar.
ev araç maalesef kafanıze göre gideyim, bir şey düşünmeyeyim aracı değil.
mesela bayramda belli noktalarda durulmaması gerekir (akhisar oksijen gibi)
çıkmadan planlama v.s.
ama bir yandan da 5-6 milyonluk i5'e binip bu kadar hesap kitap yapmak saçma tabi.

Geri