OKTAN ARTIRICI

Mustafabkts

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf
Benzinli aracımda oktan artırıcı kullanmak istiyorum. Hangi markayı tavsiye edersiniz f/p olarak?

Benzinli aracımda oktan artırıcı kullanmak istiyorum. Hangi markayı tavsiye edersiniz f/p olarak?
Araç yüklü mü ? Stok araca oktan arttırıcı kullanmanın hiçbir artısı yoktur. Aksine bujilerinizin ömründen de çalarsınız.

Motul f/p olarak kullanılabilir. En iyisi Liqui moly dir.

Araç yüklü mü ? Stok araca oktan arttırıcı kullanmanın hiçbir artısı yoktur. Aksine bujilerinizin ömründen de çalarsınız.

Motul f/p olarak kullanılabilir. En iyisi Liqui moly dir.
122 lik cmb motor şuan stage 1 var ngk7 buji ve hava filtresi var arabada ortalama 150 160 beygir alıyor olmam lazım

Oktan artıcılar uzun vadede sağlıklı olmuyor onun yerine depodaki benzin miktarının %10 u kadar saf ethanol ekleyebilirsiniz bu sayede hem oktan artmış olur hem de performanslı sürüşlerde daha sağlıklı ateşlemelere imkan verir.

Açıkçası bu aralar oktan artırıcıdan çok radar artırıcıya ihtiyaç var gibi görünüyor.
Adım başı ceza kesilmeye başlandı, neredeyse her şey ceza olmuş durumda.
Bakırköy Rauf Orbay Caddesi’ndeki radar özellikle dikkat çekiyor; 63 km/s ve 67 km/s hızlarla bile ceza kesiliyor.
Dalga geçer gibi bir durum var, hem de altımdaki diğer araç çok hızlı olmasına rağmen ben bile oktan vs vs düşünmedim
Bayramda çok kişinin canını yakıcaklar.

Geri