Şanzıman revizesi ile düzelmeyen konforsuz dur kalk ve vites geçişi problemi hk.

sadikcsl

Yeni Üye
İsim
Sadık
Araç
Octavia A7
Selamlar,

Aracımda yaşadığım bir problem hakkında fikir almak isterim. Aracım 2014 1.6 TDİ 105 hp DSG. Araçta başınç tüpü, mekatronik kart, hidrolik pompa, volan, kavrama sıfırı ile değiştirildi ancak araçta özellikle trafikte belirgin olan bir konforsuzluk var kalkışlar çok sert ayrıca vitesler geçerken boşluk hissi oluşuyor. yoğun trafikte dur kalklarda bariz bir konforsuzluk sarsıntı ve sertlik var sizce sorun ne olabilir. adaptasyon da yapıldı ancak sorun devam ediyor

hocam ankarada en iyi ilk 3 e girebilecek bir yerde yaptirdim ancak sonrasinda acikcasi normal oldugunu dusundukleri icin destek alamadim varsa onerebileceginiz bir yer birakayim onlara
Hocam şaşmazda DR DSG var bir ona uğrayın. Gerçekten en dürüst esnaflardan biridir. Sizin derdinize derman olabilir. Bu tarz dsg sıkıntılarında en iyi şekilde sorunu çözüyor, giden herkes çok memnun gidip de kızanı görmedim daha :)

Bu arada bu sizin gittiğiniz usta kim ki Ankara'da ilk 3'e girer diyorsunuz. Özelden de yazabilirsiniz burada söylemek istemezseniz. Genelde sanayi ortamında olduğum için ustalar ile akraba gibi olduk 😅😅😅

Upvote 0
Hocam şaşmazda DR DSG var bir ona uğrayın. Gerçekten en dürüst esnaflardan biridir. Sizin derdinize derman olabilir. Bu tarz dsg sıkıntılarında en iyi şekilde sorunu çözüyor, giden herkes çok memnun gidip de kızanı görmedim daha :)

Bu arada bu sizin gittiğiniz usta kim ki Ankara'da ilk 3'e girer diyorsunuz. Özelden de yazabilirsiniz burada söylemek istemezseniz. Genelde sanayi ortamında olduğum için ustalar ile akraba gibi olduk 😅😅😅
Bu arada bu tarz yerlere gitmeden evvel randevu alın ki aracınızla daha rahat ilgilenilsin. Çat kapı gidince ustalar diğer araçlara bakmaktan sizin aracınızla tam ilgilenemiyor.

Upvote 0

Geri