Hiç birsey olmaz ne cezasiArkadaşlar merhaba şu son günlerde sosyal medyada sıkça jant ve lastiklerin fabrika çıkışı olmadığı gerekçesiyle ceza yazıldığını görüyorum. Aracımda 17 inç passat london jantı takılı lastik ölçülerim 225/45 herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
Ne bileyim hocam saçma sapan şeyler duyar olduk aracın fabrikasyon jantları haricinde jant takılmayacakmış falan filan. Multimedya ekran sökme videoları kaynıyor ortalıkta buna bile karışılır mı yaHiç birsey olmaz ne cezasi
O BMW yi bende gördüm ona basıklıktan yazmışlar aslında janttan değil aracın çamurlukla lastik arasına bir parmak zor girerdi.
Ahahahah fotoğrafın sesi var zaten
Metin hocam o bmw ye yazilan cezanin sebebi başkadır aracı çok basmistir ve başla değişimleri yapmıştır
bunlar stock benim aracımda 18 sparco var caddebostanda polis tarafından stock değil istersem ceza yazabilirim dedi ben de bunların orjinal ebatlarıyla aynı olduğunu söyledimArkadaşlar merhaba şu son günlerde sosyal medyada sıkça jant ve lastiklerin fabrika çıkışı olmadığı gerekçesiyle ceza yazıldığını görüyorum. Aracımda 17 inç passat london jantı takılı lastik ölçülerim 225/45 herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
Milletin amfisine hoparlörüne karışırlar amma seçim zamanı her partiden 100 tane araba şehirde son ses volta atar ve hiçbir şey olmaz.