Janttan ceza yer miyiz ?

İsim
Serhat Deniz
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba şu son günlerde sosyal medyada sıkça jant ve lastiklerin fabrika çıkışı olmadığı gerekçesiyle ceza yazıldığını görüyorum. Aracımda 17 inç passat london jantı takılı lastik ölçülerim 225/45 herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

Ekli dosyalar

• IMG_4725.jpeg
    IMG_4725.jpeg
    619.5 KB · Görüntüleme: 46

Arkadaşlar merhaba şu son günlerde sosyal medyada sıkça jant ve lastiklerin fabrika çıkışı olmadığı gerekçesiyle ceza yazıldığını görüyorum. Aracımda 17 inç passat london jantı takılı lastik ölçülerim 225/45 herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
Hiç birsey olmaz ne cezasi

Hiç birsey olmaz ne cezasi

Bende bugün gördüm bmw kullanıcısına kesmişler…

Yarın Çam Sakura ŞH de Psikiyatriye randevu aldım hocaya gideceğim hocam delirmek üzereyim öneriniz nedir diye bakalım sosyal deney yapacağım…

Kesin hapı yapıştıracak bakacağız…

IMG_3941.jpeg

Yarın Çam Sakura ŞH de Psikiyatriye randevu aldım hocaya gideceğim hocam delirmek üzereyim öneriniz nedir diye bakalım sosyal deney yapacağım…

IMG_3941.jpeg
O BMW yi bende gördüm ona basıklıktan yazmışlar aslında janttan değil aracın çamurlukla lastik arasına bir parmak zor girerdi.

IMG_3941.jpeg
Metin hocam o bmw ye yazilan cezanin sebebi başkadır aracı çok basmistir ve başla değişimleri yapmıştır
Arkadaşın araç zaten golf üzerindeki jant 17 inch vede VW janti
Bırak 17 iyi 18 jant taksade ceza yemez ve yazamazlar

bunlar stock benim aracımda 18 sparco var caddebostanda polis tarafından stock değil istersem ceza yazabilirim dedi ben de bunların orjinal ebatlarıyla aynı olduğunu söyledim

Geri