2200 Bandına Hangi Araç Önerirsiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2023 508 makyajlıysa eğer, alternatiflerinin hepsine kırbaç vurup geçiyor :D

Eğer 2023 508 makyajsız ise, yine makyajsız 2022 1.6 puretech benzinliyi mutlaka öneririm . Bakmayın kökü thp-n13 olarak bilinen motora dayansa da 2019 sonrası sorunsuz bir araç..

Dizelin değer kaybı olması için ülkemizdeki kullanıcı kitlesinin bakış açısını değiştirip hepsini pilli araçlara yönlendirmemiz lazım ki belki o zaman dizeller değer kaybeder.
Evet bakılan makyajlı kasa. Teşekkür ediyorum.

Dizel neden soru işareti oluşturuyor onu anlayamadım ?

1.5 bluehdi taş gibi sapasağlam motordur. İlerleyen dönemlerde Adblue arızası vermesi muhtemeldir (ancak bu günümüzdeki her dizel araçta oluyor, 1.5 ecoblue örnektir)

Genelde Adblue arızaları belli başlıdır (p20e8, p20ee, p2047 gibi) kodlar verir. Basit bir obd cihazıyla bile silinebilir ve kullanıma sorun teşkil etmeyen arızalardır.

Eksantrik zinciri için ise recall olayı var servise gittiğinizde zincirin durumuna bakarak ücretsiz değişim sağlanıyor 👍🏻 o anlık sorun yoksa sorun olduğunda gittiğinizde yine ücretsiz değişim sağlanıyor.

EAT8 gibi üst düzey sağlam şanzımana sahip olmasından dolayı bile önde olur birçok araçtan 508
Zincir olayı 2023 itibariyle düzeldi diye biliyorum.

Genel olarak yeni nesil dizeller açısından Adblue egr sorunları herkeste duyulan. Kullanım şekli ve bakım muhakkak etkiler.

Şanzımana laf yok.

Abimin eski şirket aracı 508 idi 1.5 dizel, sıfır km verildi 10 bin km sonra trim sesleri başladı. Bir gün sunroof açalım dedik sunroof açık şekilde takılı kaldı servise gitti araç parça lazım vs. 3 hafta bekledi araç. Daha sonrasında komple cam tavanı söküp tekrar takmışlar o tavandan gelen sesler hala kulaklarımda. Asla tercih etmeyeceğim bir araç 1.85 olarak içinde nefes darlığı çekiyordum arabanın.

Abimin eski şirket aracı 508 idi 1.5 dizel, sıfır km verildi 10 bin km sonra trim sesleri başladı. Bir gün sunroof açalım dedik sunroof açık şekilde takılı kaldı servise gitti araç parça lazım vs. 3 hafta bekledi araç. Daha sonrasında komple cam tavanı söküp tekrar takmışlar o tavandan gelen sesler hala kulaklarımda. Asla tercih etmeyeceğim bir araç 1.85 olarak içinde nefes darlığı çekiyordum arabanın.
Kardeşimin mevcut aracında da trim sorunu var. Muhtemelen 508 de kafaya pek takmaz. Garantili araç bakıyoruz. Eğer ki trim sesi olup yetkili servis yapmazsa Ankarada özelde göstereceğim yer var. Passat ferahlığını 508 vermez hemfikirim bunda.

Kardeşimin mevcut aracında da trim sorunu var. Muhtemelen 508 de kafaya pek takmaz. Garantili araç bakıyoruz. Eğer ki trim sesi olup yetkili servis yapmazsa Ankarada özelde göstereceğim yer var. Passat ferahlığını 508 vermez hemfikirim bunda.
Konu trim sesinden ziyade malzeme kalitesinin kötü olması ve PSA servislerinin iş bilmemesi.

Ben 2. el T-Roc almayı düşünüyorum ama sarı sitede fiyatlar acayip şişirilmiş durumda, fiyatlar böyle olmaya devam ederse araç kredisi alıp yeni çıkan sıfır troc almayı da düşünüyorum.

Geri