2200 Bandına Hangi Araç Önerirsiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thelordof

Paylaşımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Kardeşime 2miyon 200bin bandına sedan ağırlıklı sıfır veya ikinci el araç bakıyoruz.

Aklında 2023 Peugeot 508 1.5 bluehdi GT ve 2022 DS9 1.6 Puretech mevcut. Sıfır olursa Jaecoo J7 aklında.

Fransızlardan kopamıyor gibi. Alman araçlara ikna etmekte zorlanıyorum. Daha çok donanımı tercih ediyor.

Mazota olası zam gündemde olduğundan da dizel araçlar artık değer kaybı mı? Genel olarak Fransız grubu ileride değer açısından bir kazanç sağlamaz gibi mi?(Bir Alman gibi prim yapmıyor diye düşünüyorum)

Corsa 1.2 Puretech kullanıcısı olduğundan bagajdan muzdarip.

psa demek sorun demek hocam. Uzak durun, dışı cafcaflı diye dertleri ortadan kalkmadı; aksine dertleri hep arttı.

O fiyat bandında elektrikli düşünürseniz. Seal sedan ve ioniq 6 bakabilirsiniz.

psa demek sorun demek hocam. Uzak durun, dışı cafcaflı diye dertleri ortadan kalkmadı; aksine dertleri hep arttı.

O fiyat bandında elektrikli düşünürseniz. Seal sedan ve ioniq 6 bakabilirsiniz.
Elektriksel sorunlarla ünlü PSA

Bu ds9 araçları bayiden sıfır çıkaranlar edecegi zararı etmiş zaten . (Şu anki 2 el satış fiyatları yerlerde sürünüyo)

Şimdi biri 2. Elde alırken daha ne kadar zarar edebilir ? Almayı düşünen hesab etsin

Sonuç : fransız üst segment araç ilk sahibine iyi patlar ? 2. Sahibine ne kadar patlar ? 3. Sahibine satarken gelip burda paylaşsın.

Almancıyız !!!!

Kardeşime 2miyon 200bin bandına sedan ağırlıklı sıfır veya ikinci el araç bakıyoruz.

Aklında 2023 Peugeot 508 1.5 bluehdi GT ve 2022 DS9 1.6 Puretech mevcut. Sıfır olursa Jaecoo J7 aklında.

Fransızlardan kopamıyor gibi. Alman araçlara ikna etmekte zorlanıyorum. Daha çok donanımı tercih ediyor.

Mazota olası zam gündemde olduğundan da dizel araçlar artık değer kaybı mı? Genel olarak Fransız grubu ileride değer açısından bir kazanç sağlamaz gibi mi?(Bir Alman gibi prim yapmıyor diye düşünüyorum)

Hocam bence almana ikna et. Golf style/r line gayet dolu araçlar. Bu paraya 2. El temizi de bulunur. 1.0 her türlü bulunur da zorlarsanız 1.5 150 bile bulunur yani o paralara

Mesela örnek olan: https://shbd.io/s/Dsi3wlXU

Neden ikna etmeye çalışıyorsunuz? Ne istiyorsa alsın.

Sizin yönlendirmeniz ile alacağı araçta 1 arıza çıksın size yazar, onun alacağı araçta 10 tane çıksın “olur böyle şeyler “ der mutlu olur.

Neden ikna etmeye çalışıyorsunuz? Ne istiyorsa alsın.

Sizin yönlendirmeniz ile alacağı araçta 1 arıza çıksın size yazar, onun alacağı araçta 10 tane çıksın “olur böyle şeyler “ der mutlu olur.
İkna etmiyorum , sadece görüşümü diyorum.

Evet haklısınız.

Hocam bence almana ikna et. Golf style/r line gayet dolu araçlar. Bu paraya 2. El temizi de bulunur. 1.0 her türlü bulunur da zorlarsanız 1.5 150 bile bulunur yani o paralara

Mesela örnek olan: https://shbd.io/s/Dsi3wlXU
Bir ara Astra düşünüyordu, Golf önerisinde bulundum. Golfü pek sevmiyor. Tasarımsal donanımsal açıdan biraz bakıyor.

Bu fiyata alınacak en sorunsuz araçlardan birini düşünüyor aslında kardeşiniz.

Peugeot 508 kesinlikle bu fiyat bandında alınacak en sorunsuz en konforlu en yakışıklı araçlardan ilk sıralardadır. Gt paketi ile birlikte dolu dolu bir araç da oluyor haliyle.

Sadece 508 de beğenmediğim tek bir yön vardı. İçine çok gömülerek oturuyorsunuz bana ilk etapta biraz alışması zor gelmişti ancak alıştıktan sonra ı cocpit konsol ve direksiyonu ile beraber harika bir kombinasyon yaratmıştı. Ancak günlük hayatımda sürekli araç değişerek kullandığım için bir türlü o araca alışamadım.

508 3008 ve son dönemde 2008 modelleri prim yapıyor artık. Sadece 508 üretimi durduğu için artık eskisi gibi prim yapmaz.

Ds serisi çok konforlu harika bir araç olsa da parçası yok. Allah korusun bir kaza anında parça bekleyeceksiniz haftalarca. Bazı parçaları stokta tutmuyor servisler. Her parçası yok anlamına gelmesin.

Bir ara Astra düşünüyordu, Golf önerisinde bulundum. Golfü pek sevmiyor. Tasarımsal donanımsal açıdan biraz bakıyor.
Astra nın dizelini satıyorlar şuan o rakamlarda.
Makyajlı kasası geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.

Stellantis aslında Yeni Vw'lerden daha sorunsuz.
Hem Vw hem stellantis aracı olup kullananlar, hak verecektir.

Sevdiğim insanları Golf 8.5 a yönlendirme konusunda çekiniyorum. Corsa Astra 2008 3008 almaları yönünde tavsiyelerde bulunuyorum.

Bu fiyata alınacak en sorunsuz araçlardan birini düşünüyor aslında kardeşiniz.

Peugeot 508 kesinlikle bu fiyat bandında alınacak en sorunsuz en konforlu en yakışıklı araçlardan ilk sıralardadır. Gt paketi ile birlikte dolu dolu bir araç da oluyor haliyle.

Sadece 508 de beğenmediğim tek bir yön vardı. İçine çok gömülerek oturuyorsunuz bana ilk etapta biraz alışması zor gelmişti ancak alıştıktan sonra ı cocpit konsol ve direksiyonu ile beraber harika bir kombinasyon yaratmıştı. Ancak günlük hayatımda sürekli araç değişerek kullandığım için bir türlü o araca alışamadım.

508 3008 ve son dönemde 2008 modelleri prim yapıyor artık. Sadece 508 üretimi durduğu için artık eskisi gibi prim yapmaz.

Ds serisi çok konforlu harika bir araç olsa da parçası yok. Allah korusun bir kaza anında parça bekleyeceksiniz haftalarca. Bazı parçaları stokta tutmuyor servisler. Her parçası yok anlamına gelmesin.
508 beğendiğim bir araç ancak dizel olması kafada soru işareti oluşturuyor.

508 fiyatı bir Suv kadar artmıyor evet.

DS konusunda parça yoksa almanın bir manası yok. İlanlara baktım epeyce az. Anladığım 2. el piyasası DS de epey düşük seviyede

Astra nın dizelini satıyorlar şuan o rakamlarda.
Makyajlı kasası geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.

Stellantis aslında Yeni Vw'lerden daha sorunsuz.
Hem Vw hem stellantis aracı olup kullananlar, hak verecektir.

Sevdiğim insanları Golf 8.5 a yönlendirme konusunda çekiniyorum. Corsa Astra 2008 3008 almaları yönünde tavsiyelerde bulunuyorum.
Astranın makyaklı kasası henüz gelmedi diye biliyorum. Vallahi son nesil araçların hepsi birbirinden sorunlu denebilir. Şansın sürekli yanımızda olması lazım.

2023 508 makyajlıysa eğer, alternatiflerinin hepsine kırbaç vurup geçiyor :D

Eğer 2023 508 makyajsız ise, yine makyajsız 2022 1.6 puretech benzinliyi mutlaka öneririm . Bakmayın kökü thp-n13 olarak bilinen motora dayansa da 2019 sonrası sorunsuz bir araç..

Dizelin değer kaybı olması için ülkemizdeki kullanıcı kitlesinin bakış açısını değiştirip hepsini pilli araçlara yönlendirmemiz lazım ki belki o zaman dizeller değer kaybeder.

Alternatörsüz 1.5 tsi makyajsız formentor ve passat b8.5 elengace variant geliyor aklıma

508 beğendiğim bir araç ancak dizel olması kafada soru işareti oluşturuyor.

508 fiyatı bir Suv kadar artmıyor evet.

DS konusunda parça yoksa almanın bir manası yok. İlanlara baktım epeyce az. Anladığım 2. el piyasası DS de epey düşük seviyede
Dizel neden soru işareti oluşturuyor onu anlayamadım ?

1.5 bluehdi taş gibi sapasağlam motordur. İlerleyen dönemlerde Adblue arızası vermesi muhtemeldir (ancak bu günümüzdeki her dizel araçta oluyor, 1.5 ecoblue örnektir)

Genelde Adblue arızaları belli başlıdır (p20e8, p20ee, p2047 gibi) kodlar verir. Basit bir obd cihazıyla bile silinebilir ve kullanıma sorun teşkil etmeyen arızalardır.

Eksantrik zinciri için ise recall olayı var servise gittiğinizde zincirin durumuna bakarak ücretsiz değişim sağlanıyor 👍🏻 o anlık sorun yoksa sorun olduğunda gittiğinizde yine ücretsiz değişim sağlanıyor.

EAT8 gibi üst düzey sağlam şanzımana sahip olmasından dolayı bile önde olur birçok araçtan 508

Geri